Felfújható fűnyíró sátrak különböző alkalmakkor

Sok dolgunk van egy év alatt, különböző típusú felfújható füves sátrakra van szükségünk ahhoz, hogy menedéket nyújtsunk számunkra, hogy dolgozzunk vagy élvezzük magunkat. És különböző alkalmak szerint különféle felfújható gyepsátorokat terveznek.

 

A képen látható, hogy az egyik a sátor alján található PVC-anyag nélküli gyepsátor. És a 2. képen látható, PVC-ben az alján látható. Mindkettőnek van valami megjelenése és mérete, de különböző esetekben használhatók. Az első műhelyként szolgálhat azok számára, akik néhány székre és asztalra szeretnének tenni. Például a hadsereg számára, és ennek a sátornak a színét álcázzák. A második gépkocsi karbantartó állomásként használható, vagy spray-festékkel a gépkocsi belsejében. Vagy csak egyszerűen autóvezetésként használja. Ezek a két sátor különböző használata.

inflatable workshop tent

Az egyik kép

         

inflatable car cover


A 2. kép

 

A felfújható gyepsátor a képen három különbözik az előző két sátrak közül. Ez a fajta sátor nyilvánvalóan eltérő alakú, mint az előző kettő. Hosszabb, mint két fent bemutatott sátor. És vannak ablakok a sátor mindkét oldalán. Ez a sátor neve felfújható építési sátor. Nevünkből tudhatjuk, hogy hordozható épületként használható különböző alkalmakkor, mint például a kiállítások, a nagy pártok vagy a piactér. Több száz embert is tartalmazhat.

         

Inflatable building tent

3. kép

A három fent felfújható gyepsátoros sátrak különböző szerkezetűek, és különböző alkalmakra használják őket. Van valami közös is. Az egyes sátrak méretét az ügyfelek igényei szerint lehet megváltoztatni, így az online tagok meg tudják mondani a szükséges nagyságrendet a megrendelés során. A sátrak anyaga ugyanaz. Ezek a legelőnyösebb anyagból készülnek, amely a PVC ponyvákat nevezi meg. Ez az előkészítő anyag teszi őket kiváló minőségű. Ami a színt illeti, ha nem tetszik a fekete, akkor meg tudja mondani az online tagoknak, hogy milyen színt szeretne, vagy rendelhet egy fehéret, hogy megváltoztathatja a sátrak színét különböző fényszínek segítségével. A fények színes fénye segíthet a sátrat színesnek lenni.