Felfújható Igloo sátor jó választás lesz az Ön számára

2016-ban a Brooklyn News beszámolt egy „űrhajós művész” történetéről, amelyben azt állította, hogy 32 lábú felfújható igloo sátráját ellopták. 3000 dollárt költött ennek a Kínából felfújható igloo testreszabásának, és az áruk átvétele 3 hónapot vett igénybe. A lopás ez a darabja a helyi emberek körében széles körű aggodalomra ad okot.

Most nézzük figyelmünket az ellopott felfújható iglura. Ez egy felfújható sátor, amely hasonlít egy iglura. Főleg szabadtéri tevékenységekre, különösen zenei fesztiválokra használják. 2017-ben valaki New York-i államban felfújta a jégkunyhót a KeyBank Rochester Fringe zenei fesztivál házigazdájaként.

Mivel a sátor méretét a tényleges alkalmazási igényeknek megfelelően testreszabhatjuk, ez a felfújható igloo nagyon sokoldalú, nemcsak nagy partikhoz, hanem kis partikhoz is alkalmas. Ezen felül könnyű csíkokat is felszerelhet a sátorba, hogy éjjel rendezvényeket rendezzen.

Szeretne szórakozást is hozzáadni az élethez? Lehet, hogy ezt a felfújható igloo-ot legközelebb, amikor barátokkal találkozom, ez nagyszerű választás!