Felfújható Golf szimulátor sátor

Szeretné, hogy a saját golf gyakorlat helyet? Szeretné, beltéri golf gyakorlat, nem napozás? Ez nem a probléma, a kívánságait is rájött, itt.


Felfújható golf szimulátor sátor egyike a leg--bb népszerű termék cégünknél, ez segít finomítani kulcseleme a golf játékosok skill: vezetés, pitching, üzembe.


Inflatable Golf Simulator Tent 


Felfújható golf szimulátor sátor, mint egy tettet golf pálya. Hit a golf labdát a képernyőn, akkor a képernyőn, hogy meghatározza a labdát helyét szerint a labda pályára. A felfújható golf szimulátor sátor lehetővé teszi, hogy a golyó tervezett repülési útvonal jobb, mint a kisebb gyakorlat hálók. Alkalmas minden korosztály és képzettségi szint, "A felfújható Golf nettó" lehet beltéren és a szabadban.

Ez a tétel a golfjátékos és edző azonosítani és finomítani a legkisebb részletek a swing. Mi üzembe tartományok segítségével leszorítása a pontszámot azáltal, hogy javítja a pontosság és a képesség.


Ha ön tervezés egy termék bevezetése, nyílt napot, kiállítást vagy bármely más beltéri vagy kültéri rendezvény, a hordozható hálók és digitális swing elemzés berendezések használata a marketing erejét golf ügyfeleket tökéletes lehetőséget biztosít.

Mi tud nyomtatni a logó, szlogen, vagy más üzenet a sátor. Akkor lesz látható, minden irányból, függetlenül attól, hogy hol a sátor. Ez ad ön valameddig hatszor több promóciós hely, mint egy szokásos jele, valamint az előnye annak, egy szemet gyönyörködtető kupola.


Mi tud nyomtatni a logó, szlogen, vagy más üzenet a sátor. Csak nekünk az ötlet vagy a design, és azt fogja tenni, hogy a valódi felfújható termék! Ez csak a tiéd! Ez akarat hoz ön egy másik érzés!