Felfújható Disco sátor a párt eseményére

Már évek óta felfújható Disco kocka sátrat gyártunk. A diszkó sátor nagyon népszerűnek bizonyult a kisgyermekek körében, mivel táncos pártot és vicces együttest tartalmaznak. Azonban a közelmúltig a felfújható sátort csak vállalati rendezvényekhez használták.

A felfújható disco-sátort egy DJ vállalkozó használta, mint a felfújható kockát és az igloo DISCO-t, és elkapta a nemzet étvágyát, hogy pártjukat / rendezvényüket saját kertjében tartsák. Az a tény, hogy ez a termék megvásárolható a bérleti díjas árának megvásárlásáért, számos olyan eseményt tevődött össze, amelyek sok különböző méretben vannak.

A felfújható disco-kockát beltéri és kültéri környezetben, például kiállítási helyszíneken, bevásárlóközpontokban, rendezvényeken és fesztiválokon használják.

A felfújható szerkezetek könnyű súlyú szövet specifikáció költséghatékony alternatívát nyújt a hagyományos, tömörfalú szerkezetek és kiállítási standok számára.

Minden tervünket megrendelni kell, majd elő kell állítani. Tehát szabadítsd meg a fantáziádat - "ha tudsz gondolkodni, meg tudjuk csinálni". Szakembereink vezetni fogják Önt a tökéletes gumiabroncsok tervezésénél, hogy képviseljék a márkát.

Teljes körű nyilvánosságra hozatalról szóló megállapodást kínálunk, tehát ha médiavállalat vagy marketingvállalat vagy ügyfelet képvisel, és szeretné meggyőződni arról, hogy a bizalmas információk nem kerülnek nyilvánosságra.

Testreszabott lehet elfogadható. Ha bármilyen különleges követelmény, pls nyugodtan tudassa velem. És ha szükséges, behelyezhetjük a LED csíkot, hogy prismy világító sátor legyen. A szín szabályozóval megváltoztatható.

A következő néhány LED hatásos a referencia, ez valóban alkalmas a párt esemény, nem igaz?

Kapcsolja össze a híreket