Felfújható kocka sátrak Yolloy gyárból

A felfújható kocka sátort széles körben használják események, mobil munkaállomások és ideiglenes műhelyek számára. És ez is használható esküvõi, párt- és reklámtáborként. Kereskedelmi PVC ponyvás anyagból készülünk, könnyû felállítani a levegõfúvóhoz néhány mentánhoz. A felfújható kocka sátor tetszőleges méretűvé tehető, például 1000 férőhelyes sátrat készíthetünk. Minden felfújható sátorunk nagyon biztonságban van, még a sátrak is véletlenül megtörik, nagyon lassan esik le, így az embereknek elég ideje van kijutni, és ezt is megjavíthatja.


A felfújható kocka sátrak általában alagútjukat építették, és ez az alagút a sátor bejáratának és kilépésének szolgálja. Emellett vannak nagy kocka sátrak két vagy több alagút és nyílások. Azonban néhány kocka felfújható sátrak modelljei nem rendelkeznek az alagutakkal, de egyszerűen kinyílnak azokon a helyeken, amelyek a belépéshez és a kilépéshez szükségesek. Az "ajtók" mellett vannak néhány ablak is. A falak felületén ezeknek a sátraknak általában a légpárnás hatása van, ami a sátrak modern megjelenését teszi lehetővé.


Néhány modell a következő:

  

1. Klasszikus felfújható kocka sátor

 

Az egyik legnépszerűbb kocka sátrak a klasszikus kocka sátor az események. Ha tetszik az egyszerű, de az elegáns sátrak, ez az Ön számára megfelelő! A klasszikus felfújható kocka sátor standard mérete 12m (L) x 6m (W) és 4m magas, de az egyedi sátrak is lehetségesek. A súly mindössze 300 kg, ami nagyon alacsony az ilyen nagy épületben. A fehér szín domináns, de két sor fekete "párna" is van a felső oldalon. Van egy széles nyílás, valamint három pontozott ablak a másik oldalon. Mindezen elemek teszik ezt a klasszikus sátort egyedi és gyönyörűvé. Ezért van ez a sátor hónapokig nagy szükséglet.

 

Ez a sátor erős ponyvás PVC-ből készül, dupla varrás mindenütt, valamint négyszeres varrás a stresszpontokon (a leginkább szenvedett helyeken). A jobb biztonság érdekében az alsó oldalon egy "horgony" van, amely a sátort a talajhoz rögzíti. Az erős szelekkel rendelkező területeken a sátrán kívül néhány nehéz homokzsák is megoldható. A klasszikus kocka sátor UV-álló, vízálló, környezetbarát és égésgátló. 3 év garanciával rendelkezik.

                                                                               

 

2. Felfújható kocka sátor a nagy eseményekért

 

Itt van egy nagy kocka sátor a nagy eseményekért. Ez a nagy, fehér színű sátor kereskedelmi PVC ponyva. A méretek 20m x 10m x 4.5m magasak, így alkalmasak különböző eseményekre, beleértve a pártokat és egyéb szórakoztató rendezvényeket, koncerteket, valamint az üzleti találkozókat. Mindkét oldalon négy belépési alagút van, ezért a sátrában való átszállás nagyon jó. Ebben a nagy kocka sátorban mintegy 300 vendég befogadható és 150 férőhelyet helyezhet el.


                                                             

 

3. Cube Movie Projection Sátor

 

Szereted a filmeket a mozikban? Lehet, hogy saját filmvetítést tervez, ahogy tetszik. Ez a kis kocka sátor (7mL x 6mW) használható hordozható moziként. Fehér a kívülről, de kívülről fekete, amely ideális filmvetítéshez. Ezért nem rendelkezik az ablakokkal. Hívd meg barátaidat és nézd meg a filmeket ebben a csodálatos kocka sátorban.

 

Csak filmvetítővel kell rendelkeznie, valamint megfelelő fehér vászonra is. Üljön karosszékbe, és élvezze kedvenc filmjeinek megtekintését ebben a kocka sátorban.

 

                


 

4. Fekete mobil felfújható kocka sátor

 

A felfújható sátrak túlnyomó többsége fehér, de ez teljesen fekete. A fekete szín mindig trend, mert úgy néz ki, finom. Ez a gyönyörű kocka sátor Oxford és PVC anyagból készült ponyvás anyagokból készül - két legkiválóbb anyag a felfújható termékekhez. A fekete kocka sátort minden oldalról nyitható ablakok, valamint egy kis nyílás a felső oldalon. Különböző célokra alkalmas - reklámozásra, promóciókra, kiállításokra és a kis pártokra is.

 

                                                            

 

5. Felfújható kocka koncertterem

 

Ha szüksége van egy sátorra zenés koncert szervezésére, akkor vegye figyelembe ezt a koncertterem kocka sátrat. Ez a cél tökéletes, többek között. Ez a kétrétegű légfalak sátor kiváló minőségű PVC ponyvákból készül. Ezért nagyon stabil és stabil. A falak úgynevezett "buborékhatások", néhány bejárati nyílással és négyszögletes ablakokkal. Ez a kocka sátor kecsesen magában, de a vonzóbb megjelenés érdekében meg kell világítani a LED-es lámpákkal. Mint a többi felfújható sátrak, a kocka koncert sátor könnyen beállítható, könnyen száradható, és nem is nehéz fenntartani. Az akusztikus tökéletes a sátor belsejében, ami ideális a beltéri zenei eseményekhez.

 

                                                           

 

6. Felfújható esküvői kocka sátor az egyedi eseményekhez

 

Esküvő tervezése? Szeretne egy esküvőt tenni egy nagy sátorban? Ha igen, meg kell fontolnod ezt a felfújható esküvői kocka sátrat. Az esküvők mellett más egyedi eseményekre is alkalmas. Gyönyörű narancssárga színű, fekete alapon és fekete tetőn. Továbbá minden szükséges tartozékot, beleértve a fúvógépet, különböző teljesítményt, ragasztót, javító készletet, tartalék anyagokat stb. Kapunk. Ez egy közepes méretű kocka sátor, mivel mérete 12 x 8 m x 4 mH, így kényelmes a rendezvények számára 50-100 vendég. Nagyon könnyű beállítani és telepíteni. Néhány légfúvóval csak 5-10 percig lesz szüksége az infláció befejezéséhez. Használat után óvatosan csomagolja be és tárolja a megfelelő helyen.

 

Az esküvő mellett ez a nagy kocka sátor alkalmas promóciós eseményekre, vacsorákra, családi használatra, biztonságos pihenőhelyként, műhelyként stb.

 

                                                            

 

7. Szabadtéri felfújható kocka világítás sátor

 

Ha nagy sátorra van szüksége az éjszakai rendezvényekhez, akkor ez a világítós sátor megfelelő az Ön számára! Valójában ez egy klasszikus felfújható kocka sátor, amely LED-es fényekkel világít. Csak be kell szerelnie a LED csíkokat belül (egy színben vagy néhány különböző színben), és nagyon vonzó lesz éjszaka. A LED-ek mellett a sátor felszerelhető légkondicionálókkal, fűtési rendszerekkel, zenei és egyéb elektromos készülékekkel is. Ez a kocka sátor rendelkezik kettős falú konstrukcióval, ezért jól el van szigetelve a hőmérséklettől.

 

                                                             

 

By the way, mi vagyunk a gyár szakosodott, hogy a felfújható elemek Kínában több mint tíz éve.Jólünk a felfújható sátor, gubanc várak és vízi parkok játékok és egyedi gyártás is rendelkezésre.A minden méret, szín, logó lehet testreszabott az Ön követelménye. Ha bármilyen követelmény, kérjük, csak tudassa velünk, tudjuk, hogy valós az életünkben.

 

Ha érdekel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, örömmel ajánljuk Önnek.