Felfújható ugrál ház gyermekével

Mint mindannyian tudjuk, a felfújható ugrálóház mindig forró értékesítésre kerül a világ minden táján, talán soha nem játszott vele, így nem ismeri a felfújható ugrálóház jóságát. Ami a tényt illeti, boldogoknak kell lennünk ebben a világban, bárhová is megyünk, de a vonzó szórakoztatás javíthatja érdeklődésünket.

 

A modern időkben nemcsak a férfi vesz részt a társadalmi tevékenységekben, hanem a nők is képesek erre. Ezért a modern nők is részt vesznek bizonyos tevékenységekben, mint például a szórakoztató tevékenységek minden formája.

 

Általában a felfújható ugrálóház is szórakoztató berendezés, főként a gyermekek számára készült, és a jelen is játszhat játékokkal, ha szeretik. Nő újságíró vagyok, aki interjút tesz néhány sikeres üzletembernek a világ minden tájáról. Ebben az évben a következő felfújható ugrálóházat szinte minden ember szereti mindenhol.

 

237_0.jpg

 

Ez a felfújható ugrálóház kb. 3,5 m × 4,5 m × 4,5 mH, súlya kb. 95 kg. Az 1000D-es kereskedelmi minőségű PVC ponyva készül, ólommentes, vízálló, égésgátló, UV-álló. Professzionális vágó- és varrógép, a gyártás erős szálakat használ a Double Stitch Everywhere és a Négyszálas öltés érzékeny alkatrészekhez a minőség biztosítása érdekében.

 

Emellett az Anchor és a D gyűrűk biztonsági aggodalomra adnak okot. Biztonságos és kényelmes légfedél és tartós cipzár, erősített csíkok az ízületeknél. Kiváló minőségű, kis lyukú háló (háló) a biztonság érdekében. A légfúvók CE, UL és GS 110v-120v vagy 220v-240v típusjelűek, különféle dugaszokkal.

 

A felfújható ugrálóházat elsősorban a következő célokra használják: Backyard parti, fesztiválok és karneválok, iskolák és napköziok, templomok és ifjúsági csoportok, vállalati piknikek és funkciók, nagy nyitva tartások és promóciók gyerek születésnapi ünnepek és így tovább.

 

Egy nap felfedeztem ezt a stílust felfújható ugráló házat, azt is megvette a gyermekeimnek, amikor interjút készítettem egy üzletemberrel. A felfújható ugrálóház felett sárga, és ez a legújabb és nagyon divatos. Szóval nagyon szeretek, a gyerekek szeretik játszani a játékokkal is.

 

Minden alkalommal nagyon örülök annak, hogy a szabadidőmben játszanak a gyerekekkel. Ami azt illeti, azt találtam, hogy sokan szerették játszani sok szórakoztató helyszínen, igazán csodálatos, és a boldog életnek is szüksége van erre a szórakozásra. Ezért mindenki szívesen játszik a felfújható ugrálóházral a gyermekeikkel.