Felfújható légmenhely - életmentő menhely

Az élet, az öregkor, a betegség és a halál azok a folyamatok, amelyeket az emberi életnek át kell mennie. Ezek szorosan kapcsolódnak a kórházakhoz. A társadalom fejlődésével az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak saját egészségügyi problémáikra. Amint a testnek problémái vannak, akár súlyosak, akár nem, azonnal mennek a kórházba orvoshoz.

inflatable air shelterinflatable medical tent

Mint mindannyian tudjuk, a fejlett városokban, infrastruktúrája szintén nagyon tökéletes, ami azt jelenti, hogy a város orvosi szintje nagyon magas. Ezzel szemben a távoli hegyvidéki és szegény területek egészségügyi állapota messze elmarad a nagyvárosok állapotától. Ilyen körülmények között, ha baleset történik, és nincs olyan mentési körülmény, amely gyorsan reagálhat, helyrehozhatatlan károkat okozhat. Különösen akkor, amikor természeti katasztrófák bekövetkeznek. A probléma megoldására ideiglenes mentőállomás jelent meg. Normál körülmények között sátrak építésén keresztül történik, mint ideiglenes mentő- és sürgősségi hely.

outdoor inflatable tentinflatable tent for emergencyportable inflatable air shelter

Az ideiglenes mentőállomások népszerűsítése után az emberek elgondolkodni kezdtek a mentés hatékonyságának javításán. Az egyik probléma a sátorépítés idejének lerövidítése volt. Ezért a felfújható légmenhely fokozatosan felváltotta az eredeti vassátrat. A felfújható sátrak kiváló minőségű PVC anyagból készülnek, amely légmentes, vízálló, UV-álló és égésgátló. Még -15 és +75 fok közötti hőmérsékleten is használható. Havas időben a felfújható sátor kb. 5 cm hófedőt képes lefedni.

Vészhelyzetben a felfújható sátor valóban jó termék. A menekülteket felfújható orvosi sátrakba tehetik pihenés, elsősegély vagy más ideiglenes tevékenységek céljából. Ezenkívül ez a légmentes sátor felfújható kempingsátorként vagy kültéri felfújható fészerként is felhasználható. Ezért ezt a felfújható sátrat valóban széles körben használják.