Milyen csodálatos ez a tiszta felfújható Hó Gömb is

A fesztiválokon megszoktuk, hogy különböző tárgyakkal díszítjük, hogy csodálatos hangulatot teremtsünk. Karácsony, egy ünnep, amit nagyon szeretünk. Ezen a napon, karácsonyfák és Mikulás babák látható az utcán, a boltokban, és otthon. Egyes bevásárlóközpontok rendezvényeket tartanak, és meghívják az embereket, hogy Mikulás ruhát viseljenek, hogy ügyfeleket vonzzanak. Egy másik példa a Halloween. A gyerekek szeretnek öltözni, mint a szellemek vagy hősök különböző jelmezek.

clear inflatable snow globe

Amire emlékszem, az a tavalyi karácsony. A legkedvesebb szobatársam, Lili különösen emlékezetes ünnepi élvezetet adott nekünk. Három átlátszó, különböző méretű, átlátszó, felfújható hógömböt vásárolt. Két kis átlátszó hógömb, Lili tesz egy karácsonyfa és a Mikulás modell, illetve, és telepített LED-es lámpák. Között az emberi méretű hógömb légpárnák, van néhány játék.

Éjjel néhány felfújható hógömb fényei égtek, és a színek nagyon szépek voltak. Néhány barátunk töltötte a karácsonyt az óriási átlátszó felfújható hógömb, kávét iszik, és beszélgetni a hógolyó. Mindenki azt hiszi, hogy ez egy különösen érdekes karácsony.

human size snow globe with mat

Ez az átlátszó felfújható hógömb két részből áll. Az első rész egy átlátszó kupola, a második pedig egy vastag légpárna. Ez olyan, mint egy hatalmas zenedoboz, amely vonzza az emberek figyelmét. Ez a termék kiváló minőségű, tartós és többször is használható. Ez a mobil, így lehet használni beltéren és a szabadban.

Természetesen, amellett, hogy használják a nyaralás dekoráció, ez az átlátszó felfújható hógömb számos felhasználási. Mint például a kereskedelmi események, színpadok, pártok, és még kemping.