Hogyan kell helyesen használni a felfújható hegymászó jéghegyet

Mivel az időjárás egyre melegebb, a&# 39 vízi tevékenysége egyre gyakoribb. Például általános tevékenységek, mint például búvárkodás és rafting, valamint speciális vízi sportversenyek, például futás és hegymászás. Mindenki szereti az izgalmat és a kalandot, különösen néhány nehéz tevékenységet. Ma bemutatunk egy kifejezetten a vízmászáshoz tervezett felfújható terméket.

inflatable climbing iceberg

A felfújható hegymászó jéghegy nagyon érdekes vízjáték. A tervezési koncepció növeli a mászás nehézségét, de megóvja a felhasználó biztonságát is. Mivel a felfújható hegymászó hegyet a vízre helyezik, a hegymászó jéghegy remegni fog, amikor az emberek felmásznak. Ugyanakkor, mivel felfújható termék, biztonságosabb, mint a normál hegymászó létesítmények. Ezért nagyon népszerű és alkalmas mind gyermekek, mind felnőttek számára.

inflatable water climbing mountain

A valódi jéghegy folyamatos kutatása és szimulálása után termékeink megjelenése a lehető legközelebb áll a valódi jéghegyhez, és javítja a felhasználói élményt. Kereskedelmi minőségű 0. (9 mm-es PVC ponyvát választunk, amely nagyon alkalmas kereskedelmi vízjáték-termékek előállítására. Ez az anyag ultraibolya, vízálló, égésgátló, nem mérgező, tartós, puha és erős. És gépeken állítják elő, így termékeink hosszú ideig behatolhatnak a vízbe.

A felfújható hegymászó jéghegy számos forgatókönyvben használható, például játékparkokban, tengerparti parkokban, szállodákban, játszóterekben és más játékközpontokban. Nagyon funkcionális, önmagában vagy más játékeszközökkel kombinálva is használható. Felnőttek számára ez a felfújható termék hozzájárul a vízisport nehézségeinek növeléséhez és izgalmasabb játékkörnyezet kialakításához. Kisgyermekek számára ez képes&# 39 kalandos szellemét és bátorságát ápolni a nehézségek leküzdésére.