Hogyan kell használni a hordozható felfújható orvosi sátrakat a járvány kitörésekor

Ebben az évben a 2019 (COVID-19) koronavírus-betegség számos súlyos kitörése történt a világ számos országában. Kapcsolódó jelentések szerint ezt a fertőző betegséget olyan új vírus okozza, amelyet az emberekben még soha nem találtak. Az influenzához hasonló légzőszervi betegségeket okozhat, olyan tünetekkel, mint köhögés és láz, amelyek tüdőgyulladást okozhatnak, ha az állapot rosszabbodik.

A járvány kitörése után az orvostechnikai eszközökből, az egészségügyi létesítményekből és a védőeszközökből hiányzik a legtöbb, például kórházi ágyak, szakemberek, gyógyszerek, maszkok, kesztyűk, védőruházat és fertőtlenítő cikkek. Ezért a sürgősségi betegségek kezelése érdekében sok helyen hordozható ideiglenes kezelőhelyeket fogadtak el, amelyek közül a leggyakoribb egy mozgatható felfújható sátor.

portable inflatable medical tent

A wboc.com oldalon található egy cikk" címmel; a PRMC felállítja a hordozható kórházi sürgősségi osztályon kívüli" és a szerző megemlíti egy eseményt - a PRMC ideiglenes felfújható hordozható kórházat állított fel a Salisbury&# campusán. A felfújható kórház alapvető orvosi ellátással van ellátva, és olyan vészhelyzetekre reagál, amelyeket a betegek túlcsordulnak. Ez a kültéri felfújható vészhelyzeti sátor lehetővé teszi az orvosi személyzet teljes felkészültségét sürgősségi ellátásra mentőszobák és fekvőhely nélkül.

Korábban Róma felfújható sátrakat is használt egy válaszként egy esetleges koronavírus-vészhelyzetre. Felállítottak egy vírus-tesztet megelőző befogadási területet a kórházon kívül. Ez a 700 négyzetméteres felfújható sátor az orvosi személyzet számára nagy kapacitású ideiglenes vírusdetektálási területet biztosít, amely elősegíti a betegeknek a koronavírus-esetek észlelését az átadás előtt.

Végül, a járvány idején mindannyiunknak figyelmet kell fordítania az egyéni védőintézkedésekre: viseljen megfelelő maszkot, gyakran mosson kezet, végezzen hőmérsékleti teszteket, ügyeljen a személyes és környezeti higiénére, kerülje el másokkal való érintkezést, csökkentse a tömeg összegyűjtését és a napi fertőtlenítést. Mindaddig, amíg mindenki együtt dolgozik, minden bizonnyal képes leszünk túlélni ezt a nehéz időt.