A felfújható Paintball Bunker használata

Sokan szoktak játszani az erdőtípus területén a barikád ízlésének vagy fa bunkerének érzékelésében, vagy elég szilárd darab valami elrejteni. Amikor a játékszabály megváltozott, amikor úgynevezett felfújható paintball bunker néven játszol, mit kell tennie? Ezután elmondom neked, hogyan kell használni.


Az első dolog a felfújható paintball bunker mozog. A bunker eléggé mozgékony, lehet, és egész nap. Azt javaslom, hogy ne használja, de te is. Ez azt jelenti, hogy többet is használhat. És ne csak álljon mögöttem, ha szorosra szorulsz, be tudsz nyomni a bunkerbe, és jobban használhatod. Megváltoztathatja a mező perspektíváját, a halászati bunker módját. Tényleg nem kell túl komolyan csinálnod, mert ha a játékvezető azzal vádolja, hogy a léggömb bunkerjét kissé beállított pajzsnak szállítja, akkor segít. Valójában a legérdekesebb dolog, látom, hogy egy bajnokságban van, már a mai napig felfújható paintball bunkerek kezdtek elszaggatni a játékosokat a háta mögött. Valójában bunkert tartott, ő folytatta a játékot. Tűzi el. Amikor elengedte a helyét, elengedte a bunkert és a bunker felszállását, és elbátortalanodott, ez teljesen eltűnik. Egy dolog, észre fogod venni, hogy a paintball játékosnak hosszabb hordóra van szüksége a pályán, gondolkozhatsz azon, hogy miért tartanak túl hosszú, felfújható paintball bunkert? Ez nem feltétlenül.


Néhány felfújható paintball bunker nem túlzó ez, akkor is a hordó szerint a bunker, alapvetően hordó csomagolás bunker. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon keményen játssz, mert még mindig a fedél alatt van, és a fedél valójában egy alkalmas forma. Ez nagyon kényelmes. Amikor paintball-t játszik, figyelmet kell fordítanunk arra, hogy a paintball mező a földhöz van kötve. Ha játszani a kapu, van módja annak, hogy tegye alá homokzsákok vagy valamilyen súly. Ha kívül esik a felfújható paintball-mezővel és a földre, de nem mindegyiknek van ugyanaz a tartalék rendszere, ezért legyen óvatos. A paintball hangrendszer a festéklabda nagyon egyedi, soha nem felejted el. Sok új játékos veszélyezteti, ha valaki csak befolyásolja a bunkerjét, de az előnye is. A kezét a léggömb bunkerjére helyezi, és egy igazi érzés, hogy a labda melyik oldala fekszik, akár jobbra, akár balra, vagy középre. Használja az előnyeit. Érezni tudja, hogy a festéklabdát a jobb oldalon dobták, majd a kezét váltották, a bal oldalon jelennek meg.


Most már tudod használni a felfújható paintball bunkert?