Hogyan kell játszani a felfújható Zorb gömb lökhárító labdát

inflatable zorb ball

Kíváncsi vagyok, hogy játszottál-e már valaha a zorb ball nevű játékot? Nagyon izgalmas és érdekes, sok ember szeret játszani.

Zorb labda, felfújható játék, alakja átlátszó gömb. A gömb belső és külső részekből áll, közepén egy légréteggel, amely lengéscsillapítóként működik. A játékos belép a gömbbe, és a középső réteg védő szerepet játszik. Ez a felfújható gömb könnyű, bekötésekkel és fogantyúkkal rendelkezik, amelyek segítik a játékosokat a testük rögzítésében.

A Zorb labdajátékokat általában a füvön játszják, magas lejtőn lefelé gurulva. Ez a szabadtéri tevékenység Új-Zélandon származik a 1990 években, és népszerű az egyszerű üzemeltetés és izgalmas szórakozás miatt.

A második játékmenet az, hogy a gömbbe való belépés után több ember ütközik egymással a sík talajon. Szóval ezt is hívjákfelfújható lökhárító labda. A harmadik játékmenet az, hogy vízen is sétagolyóként használható.

A tömör Oxford angol szótárban a zorb labdát"nak nevezik: ez egy sport, amely a résztvevőt egy nagy és átlátszó belső ballonba rögzíti, majd a föld vagy a hegyek mentén gördül." Ezt a tevékenységet általában" néven is ismertek; domboldalon gördülő"" földgömb lovaglás" ;.

Minden sport veszélyes, és vannak bizonyos biztonsági kockázatok, és a zorb labda sem kivétel. A múltban két jelentős veszteséget regisztráltak. Egyszer a 2009 Cseh Köztársaságban egy tanár meghalt, és egy tanuló súlyosan megsérült a játék során. Egy másik alkalom Oroszországban volt, 2013, egy ember meghalt, és egy ember súlyosan megsérült.

Bár a labda párnázó kialakítása megakadályozhatja a súlyos sérüléseket, ha a labda használat közben ütközik vagy megbotlik, a játékos kissé megsérülhet. Ezért a játékosoknak a zorb labdát kell használniuk professzionális helyszíneken. Ha egyfelfújható labda, a játékosoknak szigorúan be kell tartaniuk a megfelelő módszert a védőintézkedések meghozatalához. Különösen a gyermekek számára kerülniük kell az összetett helyszíneket, és a szakemberek irányítása és felügyelete alatt kell használni őket a folyamat során. Ezenkívül nagyon fontos a jó minőségű zorb-golyó választása.