Hogyan válasszuk ki a divat Planetárium kupát a filmek megjelenítéséhez

Napjainkban egyre több iskola szeretne a divat planetárium kupola használatát filmképzéshez. Közben sok kereskedő őrült a planetárium kupola üzletében. Annak ellenére, hogy hasznosak számunkra, de néhány alacsony minőségű terméket biztosítanak, így nem találunk a legjobbat.


Természetesen minden vásárlónak meg kell vásárolnia az iskolájához a divatot és a magas színvonalú planetárium kupolát, de hogyan kell kiválasztani a divat bolygókori kupoláját a film bemutatásához? Ez egy általános kérdés az életünkben, különösen a modernben. Mindazonáltal a jó út még mindig fennáll, mindaddig, amíg gondosan megértjük.


Általában úgy gondoljuk, hogy a divat dolgoknak a legújabb dolgoknak kell lenniük, a planetárium kupola ugyanaz, legalábbis azt hiszem. Vevőként eddig mindenféle planetárium kupolát vásároltam, de a legutóbbi mindig jobb, mint a régi, mint a következő.

Általában 5M átmérőjű, a tanúsított ólommentes vetítőszövetből készül. Funkciójától függően a film bemutatására alkalmas.


Az égbolygó planetárium kupola specifikációiról az égbolygó planetárium kupolája széles körben elterjedt mindenféle beltéri vagy kültéri filmben, különböző méretű a helyiség igényeinek megfelelően. Nagyon népszerű az iskolai planetáriumi filmoktatásban. Az embereknek erős látáshatása lesz a planetárium kupola sátorfilmjére. Van egy bejárat az emberek számára, hogy be- vagy kijussanak.


Iskolánkban a filmképzés nagyon fontos osztály, havonta kétszer tartják. Bár a filmet bárhol lehet bemutatni, de a hatás a környezettől függően eltérő, a jó megjelenítő berendezés csodálatosabbá teszi a filmet.


Emellett a kényelmes bemutatóterem is kedvezőbb érzést ad a diákoknak, mindez a filmképzést értelmesebbé tette. Tapasztalatom szerint a divat planetárium kupola mindig a diákok figyelmét idézi elő. Például mindaddig, amíg a régi vagy közös planetáriumi kupolát használjuk, sok diák kihagyta az osztályt, mert a környezet nagyon unalmas volt, és egyáltalán nem vonzotta őket.


Meglepő módon, amikor a divatot vagy a legújabb planetáriumi kupolát telepítettük, senki sem hagyta ki az osztályt, és minden diák óvatosan nézte a filmet az elejétől a végéig. Ez azt jelenti, hogy ha a filmoktatásra keresi a planetárium kupolát, kérjük, válassza ki a legmodernebb filmet.