Hogyan válasszuk ki a jobb felfújható vízmászó csúszda

Tudod, milyen hosszú a leghosszabb vízi csúszda a világon?

Amikor meleg az idő, az emberek mindig aggódnak, hogy kimennek-e játszani, mert aggódnak, hogy a nap túl erős. Ebben az időben, a vízi park a legjobb választás. A vízi park számos érdekes és szórakoztató projekttel rendelkezik, amelyek közül a legnépszerűbb a vízi csúszda. Minél hosszabb a vízi csúszda, annál több turista fog tetszeni.

inflatable water slide

A világ leghosszabb vízi csúszdája az Action Parkban található Vernon Valley-ben, New Jersey-ben, AZ USA-ban. Ez egy nagyon régi vízi park 1978-ban épült. A 602 méter hosszú, 20 kis csúszdából álló, a parkban található csúszda a Guinness Rekordok Könyvében található.

A hagyományos csúszdáktól eltérően a világ leghosszabb csúszdája hullámzó domboldalakra épül. A vízi csúszda sokkal izgalmasabb, mert a nagy magasságkülönbség a domboldalon. Gyorsan csúszik, és 1 perc alatt teljes távolságot tud csúszni. Ezen túlmenően, ez a csúszda felfújható és PVC anyagból készült. A turisták biztonságának biztosítása érdekében ez a felhasznált anyag megakadályozhatja, hogy a turisták a csúszó folyamat során akassza.

inflatable climbing slide

Ha a körülmények lehetővé teszik, mi lehet a saját kis csúszdák, hogy tudjuk csúszik a diák bármikor és bárhol.Felfújható csúszdákfőként három részből állnak: mászófelület, csúszda és medence. Nagyon szórakoztató, különösen alkalmas a felnőttek és a gyermekek együtt játszani, és eltölteni egy boldog családi időt.

Afelfújható mászócsúszdabeltéren vagy a szabadban is megépíthető. Csak a fúvó szükséges a vízcsúszda felfújásához és leeresztéséhez. A felfújható szerkezet nagyon kényelmes mozgatni és tárolni. Ha megfelelően használják, felfújható csúszdák tarthat több évig.