Hogyan lehet megvásárolni a vicces felfújható víz katapult blobot

Úgy gondolom, hogy sokan fiatalokként játszottak egyfajta GG-játékot - például a&játékot. A játékmenet nagyon egyszerű és nem igényel nehéz műveleteket. Két vagy több ember játszik, a fűrészpálya mindkét végén ülve, egyikük lefelé, a másik felfelé.

inflatable water catapult blob

Mi az a sztrájk? Helyezze be a tengelyt egy hosszú falemez közepére, majd helyezze rá az oszlopra. A mindkét végén ülő emberek felváltva pedálolták a talajt, úgy, hogy egyik vége megemelkedett, a másik pedig esett. Mivel egyszerű és szórakoztató, a fűrészruda nagyon népszerű a gyermekek körében. Később az emberek tovább fejlesztették a játékot, hogy szórakoztatóbbá tegye, de felnőttek számára is alkalmas.

A javított játékhoz szükséges támasz egy hatalmas felfújható párna. A játék módszere szintén nagyon egyszerű: tedd a felfújható párnát a vízre, az egyik feküdjön a párna elé, a másik pedig a párna magasságáról ugrik. Mivel a párnán belüli légáramlás azonnal megváltozott, az előtte fekvő személy visszapattant és beleesett a vízbe. Ez a nagy felfújható párna a felfújható víz katapult folt. Ez egy hordozórakétát szimulál, amely izgalmat adhat a játékosoknak az ejtőernyőzés és búvárkodás számára.

inflatable zone blob jump

Szóval, hogyan kellene megvásárolni ezt az érdekes felfújható víz katapult blobokat? Először át kell gondolni annak anyagát. Olyan anyagokat kell választanunk, amelyek vízállóak és légmentesek is. Másodszor, bizonyos mértékű ütésállósággal kell rendelkeznie, mivel egy pattogó játék.

Ez a felfújható zónabimbó sok jelenethez alkalmas, például tavakhoz, sekély tengerekhez, jachtokhoz, játszóterekhez stb. Ha többet szeretne tudni erről a felfújható vízjátékról, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.