Mennyire érdekes az úszó felfújható vízipark

Élvezed a móka afelfújható vízipark? Szeretne egy víziparkban játszani, mint egy gyerek? A felfújható vízipark nem kizárólagos a gyermekek számára, felnőttek is vehetnek részt. Az alábbiakban vessünk egy pillantást a 7 epikus nagy felfújható parkokra a világon!

inflatable water park

A Whoz Zone at Whihala Beach a Whihala strandon található, a Michigan-tónál, mindössze 30 percre Chicagotól. Több, mint 60 felfújható szórakoztató berendezéssel rendelkezik, beleértve a felfújható trambulinot és a felfújható csúszdát. A Wake Island Water Park Pleasant Grove-ben, Kaliforniában található, és a West Coast legnagyobb víziparkja.

Az ACE Adventure Resort Oak Hill-ben, Nyugat-Virginiában található, a Wonderland Water Park néven ismert. Itt megtapasztalhatjuk a hegyről felépített csúszdákat és zipline-okat. Van még egy felfújható 25 láb magas hegymászó hegy és egy népszerű nagy ugrópárna. A Splash Island Water Park Saint Lucia híres Reduit tengerpartján található. Ez a Karib-térség első nyitott úszó vízi sportparkja. Trambulinja, vízilabda és úszó akadálypálya nagyon népszerű a turisták körében.

A TradeWinds Island Grand Resort itt található: Pitt Beach, Florida. Háromrétegű felfújható vízisível rendelkezik. A Baysports Írország legnagyobb úszó víziparkja és Európa legnagyobb csúszdájának szülőhelye. Nagyon sok búvár rajongót vonz, és a közeli gyermekek&{39 játszótere szintén nagyon népszerű a gyermekek körében. Az Aqua Fun Dubai a világ legnagyobb felfújható víziparkja a&{39. A Jumeirah strand mentén több mint 70 felfújható eszköz, például felfújható csúszda, trambulin és akadály található.

inflatable bounce house

A fenti 7 izgalmas és szórakoztató víziparkok vonzóak-e Önnek? Ne aggódjon, van még egy úgynevezett The Big Bounce America, a világ legnagyobbfelfújható vidámpark, amely megdöntötte a Guinness világrekordját a „Világ legnagyobb visszapattanási házának”. Kifejezetten felnőttek számára készült, a családi tevékenységeket és a felnőttkori tevékenységeket külön biztosítva, 16 életkor felett bárki vehet részt.

A játék szeretete az emberi természet. Munka és tanulás után nyerhetjük a boldogságot és pihenhetünk a játékból. Ezért a park nem kizárólagos a gyermekek számára, és a felnőttek is különféle izgalmas és szórakoztató felfújható parkokkal rendelkeznek!