Mennyire jó emlékeztető a felfújható marquee használatára

Amikor fiatal voltam, a családom nagyon szegény volt. Tehát a bátyámnak ki kellett mennie, és munkaként kellett dolgoznia. Évek óta a bátyám gazdagabb a szociális élményben. Mivel a munkaidő hosszú, nem akart dolgozni, ezért kezdte meg a saját üzletét a gyermekjátékok értékesítésében.

 

Először is megnyitott egy asztali üzletet, és lassan javult. Mindaddig, amíg hazaérkeztem az iskolából, segíthettem a régi testvéremnek, hogy alkalmanként eladja az összes játékot.

 

Emlékszem, hogy három hónappal az üzleti megnyitása előtt nagyon unalmas, bár nem tud sok pénzt keresni egyáltalán, mert a vásárlás elsősorban kicsi játékok. Néha több szülő is vásárolt néhány játékot a fickókhoz, majd gyorsan elment.

 

Később, a bátyám meghallotta, hogy a felfújható marquee számos gyermeket vonz, és sok helyi üzlet nagyon jól működik. Ezért a bátyám egy szép Felfújható Marquee-t bocsátott ki, és próbálkozni akart.

 

Valóban ez a felfújható marquee is nagyon jó. Amikor a felfújható marquee-t megvették, láttam, hogy a stílus jól néz ki. Jobbak, mint bármely olyan szórakoztató berendezés, amely más helyeken van. A legfontosabb, hogy sok gyerek szeretne mindennapos szétszedni, ezért némi közönséget a "Felfújható Marquee" boltunk megragad.

 

Inflatable Marquee  

Ezekben a napokban, amíg néhány gyerek eljön a boltunkba, fel kell kérniük anyjukat vagy apjukat, hogy megvásároljanak néhány fiút, majd néhányszor játszanak a Felfújható Marquee-val, és az idők szerint díjat tudnak fizetni nekünk.

 

Mostantól az idősebb testvérem nagyon forró, és hatalmas nyereséget ért el. Ha valaki megkérdezi tőle a titkot, rámosolygott másokra, aztán azt mondta: "Ami azt illeti, nincs semmiféle titok, csak a Felfújható Marquee ad némi segítséget, szórakoztatja az embereket és gyermekeiket , így a Felfújható Marquee sok pénzt keres. "Azt hiszem, a bátyám véleménye igaza van.

 

Egyszóval, ha játékbolt tulajdonosa vagy, a felfújható marquee lesz a legjobb asszisztense, segíthet az üzletében. Mivel ez a felfújható marquee egyedülálló és minden gyermek számára alkalmas, így hasznos. A modern időkben meg kell bizonyosodnunk, hogy megfeleljenek a kisgyermekek kérésének, hogy élvezhessék az életet.

 

Ha érdeklődik az egyik vásárlás iránt, kérjük, böngéssze honlapunkat a http://www.yolloy.net/Outdoor-Inflatable-Tents/ oldalon .