Látta már a világ leghosszabb felfújható csúszdáját

2015-ben Guinness megerősítette, hogy az Új-Zélandtól New Jersey-ig felfújható csúszda a leghosszabb csúszda a világon. Ez a felfújható csúszda a Action Parkban található, Vernon, NJ, 2000 méter magas. A Live More Awesome alapítójának, Jim Hunt-nak nem volt releváns vízisízési tapasztalata, mielőtt megtervezte volna a világ leghosszabb csúszdáját.

inflatable water slide

A felfújható csúszda 20 600 font, 100 láb hosszú szakaszokból áll. Két generátor és 15 fúvó felfújt. Óránként 1000 liter vizet fogyaszt a Mountain Creek Resort hókészítő rendszeréből.

Bill Benneyan, a Mountain Creek / Action Park elnöke elmondta: Úgy tűnik, hallom ezt a felfújható csúszdát, amely az "Action Park" -ot kiabálja. Talán mi vagyunk a megfelelő hely ehhez. Ahogy el tudod képzelni, a világ leghosszabb csúsztatása nagyon izgalmas és őrült.

inflatable water slide

A felfújható csúszda felfújható termék, amely örömöt és izgalmat válthat ki azok számára, akik használják. Általában a felfújható csúszdákat felnőttek és gyermekek játszóterein használják. Ezen felül a diák sokféle formájúak, például a Sea World, a Disneyland, az Forest Park stb. Az embereket gyakran vonzzák ezek a furcsaan nagy felszerelések.