Nagy felfújható kupola? Biztosak vagyunkMobile Planetarium complete setup


Mint ismeretes, manapság a hordozható felfújható kupola nagyon népszerű az iskolai planetárium oktatásban. Hol vásárolhat hordozható planetárium kupolát? Cégünk professzionális felfújható kupolát biztosít a hordozható planetárium projekthez. Ahhoz, hogy részletesebb legyen, gyárunk Guangzhouban található, Kínában. Nagyon gazdag tapasztalattal rendelkezünk minden fajta felfújható sátrak gyártásában. A felfújható kupola a gyár egyik legkedveltebb sátrakja. Számos megrendelést kaptunk, mióta eljuttattuk hirdetésünket. Számos ügyfél számára cégünk valóban megbízható. Megígérjük, hogy kielégítjük ügyfeleink mindegyikét. Többet szeretnék megtudni a felfújható kupola sátorról.

 

Nem tagadható, hogy a legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni, az a szövet minősége, amelyet egy kupola alkot. Az anyagnak a gyártóüzemtől "No Flame Certified" kell lennie. Ugyanakkor, a gyermekek biztonsága elsődleges kérdés. A felfújható kupola sátrak gyártásához használt anyagot a legmagasabb tűzállósági szabványok szerint tervezték, az anyag megfelel az NFPA701 szabványnak. Általánosságban elmondható, hogy a felfújható kupola sátrak tartósak, könnyűek és könnyen szállíthatók. Csodálatos formája szépíti a nagy csarnokot, és a falnak alig van ránc, ami tökéletes a film lejátszásához.

 

Felfújható kupola sátorunk olyan nagy lehet, mint a testreszabott hossz, szélesség és magasság. Körülbelül harminc gyermeknek kell lennie egy filmet nézni benne. Különleges struktúrája tökéletesíti a filmek hatását, amelyek felejthetetlen emlékekkel biztatják gyermekeit.

 

Most, ha bármilyen kérdése van a hordozható planetárium kupola vagy a mobil planetárium kupola, kérjük, forduljon hozzánk további részletekért. Termékeinket beállíthatjuk az Ön által igényelthez.

 

Bízz bennünk! Cselekedj most!