Kívánja kipróbálni ezt a szórakoztató felfújható hintázó Saturnust

Károly házának mögött egy gyönyörű tó található. Sok buja fák vannak a tó körül. A tó nagyon tiszta, és alkalmanként a madarak a tónál fekszik a füvön. Charles újabb platformot épített a tótól keletre, és családjuk minden hétvégén játszik a tónál.

inflatable rocking saturn

A múlt nyáron a Charles család nagyon érdekes szabadidős tevékenységeket vezetett be. Online testre szabta családjának egy felfújható hintaládát. A család minden hétvégén vízi játékot játszik a tóban. Mrs. Charles gyakran meghívja jó barátait, hogy játsszanak itt. Mindannyian szeretik ezt a lengő Saturnust.

inflatable water saturn rocker

Mickey, Charles legfiatalabb lánya, nagyon szereti játszani ezt a ringató szaturnort a bátyjával. Szerinte a játék izgalmas és újszerű, és játék közben élvezheti a sportot. A múlt hétvégén Mickey néhány osztálytársát meghívta játékra. Mrs. Charles sok ételt készített a gyermekek számára. A meccs után mindenki örömmel kóstolta meg az ételt.

Ez a felfújható ringató Saturn tökéletes a vízi sportokhoz, végtelen szórakozást kínál Önnek. Ezenkívül ez a felfújható termék szabvány szerint tanúsított vízálló anyagból készül, amely könnyen felfújható és leereszthető. Ha többet szeretne tudni erről a termékről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.