Tudod, hogy a felfújható víz platform

Most bemutatjuk Önnek a multifunkcionális felfújható víz platform, amely lehetővé teszi számunkra, hogy élvezze a szabad víz hely. Ez a felfújható víz platform. Ezt fel lehet használni együtt egy jacht vagy önmagában. Alkalmas szabadidős tevékenységekre és vízműveletekre is.

Először is, ez a tér Felfújható platform gyakran használják a víz többi platform, mint a halászat, napozás, úszó, jóga és így tovább. Ihatunk és beszélgethetünk a barátainkkal a platformon, vagy élvezhetjük a szabadidőt egyedül, zenét hallgatunk, olvasás, filmnézés stb. A meleg napsütésben, mi lebegett csendben a vízen, ideiglenesen távol a zaj, élvezve a kikapcsolódást a test és a lélek.

inflatable jet ski dockSzereted a jógát? Ha akarod, megpróbálhatsz jógázni a vízen. Felfújható platform a legjobb választás a jóga szerelmeseinek. Ennek jóga úszó víz igényel több ellenőrzést az egyensúlyunkat, és el tudja érni a célja a testmozgás.

Ez a felfújható jet-ski dokkoló alkalmas jet-ski dokkolására, és puha leszállásként szolgál. Ez csökkentheti a gerendák és szörfdeszkák károsodását, és biztonságosabb és egyszerűbb közlekedési módot biztosít saját maga és vendégei számára. Segít megvédeni a jachtot a jet-ski vagy más berendezések farkának károsodásától.

inflatable water platform

Másodszor, a felfújható víz platform is használható, mint a víz munka platform. Állhatunk a peronon, hogy javításokat végezzünk és napi karbantartást végezzünk a jachton. Például egy sor feladat, mint a festés, mosás, hamvasztás, és a tisztítás a jacht. Maga a platform is könnyen tisztítható.

A felfújható platform egyszerű és ingyenes csatlakozások révén több igényünket elég, mint mi igényeink. Ez lehet csatlakoztatni end-to-end, T-alakú, L-alakú, egymás mellett, stb