Ismered a felfújható hordozható planetárium kupolát

Nézze az alábbi képet. Tudod mi ez? Az én megtiszteltetés, hogy bemutatom neked.

           

5m planetarium dome


Ez egy felfújható hordozható planetárium kupola , egy másik népszerű felfújható termék. Kétségtelen, hogy elég tartós és lángálló, mivel az anyag megfelel az NFPA-701 szabványnak. A képből tudjuk, hogy félgömb alakú, körülbelül 5-10 átmérőjű, ami szintén dönthető az ügyfelek tervezésénél. Tehát a kupola színe. A kupola belsejében magas színvonalú vetületi felület rejtőzik, ami jó a fekete szint növelésére. A függőleges cipzáras ajtó a belépéshez és a kilépéshez. Mindent egybevetve, a 2 éves korlátolt garanciával és a harmadik fél általi ellenőrzés előtt ellenőrizni kell, nem kell aggódnia a minőségétől.

 

A felfújható, hordozható planetárium kupolájának alapinformációival kapcsolatban tudják, hogy mit használnak? Menjünk a bevezetésünkre.

 

A felfújható hordozható planetárium kupolát széles körben használják mindenféle beltéri vagy szabadtéri filmben, ami azt jelenti, hogy nagyon népszerű és hasznos a planetárium film oktatáshoz. Miért lehet népszerű a filmnézésre? Íme néhány oka:

 

Először is, a felfújható hordozható planetárium kupola mindössze 15 percet vesz igénybe, hogy nagy sebességű ventilátort állítson fel vagy vegyen le, így a mozgalmas személyzet kényelmesebbé tette, és sok értékes időt takarít meg. Emellett a félgömb alakú vetületi felülete segít a belsejében, hogy mentes legyen a fúvóktól, csendes belső helyzetben, anélkül, hogy hangosan fel kellene szólnia. Ezenkívül a kupolán belüli levegő folyamatosan változhat, folyamatosan tartva a friss levegőt. Mi több, az emberek jó szórakozást és erőteljes látást érnek el a planetárium kupolák sátor filmjein.

 

Az ilyen hasznos és népszerű felfújható termék ez! Ha akarod, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.