Deflációs és csomagolási utasítások

A defláció előtt

· Tiszta és száraz játék (Lásd: GAME CLEANING )
Győződjön meg róla, hogy van egy minőségi seprű vagy levegőfúvó, amely a játékfelületet mindenféle törmeléktől mentesíti. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e éles tárgyak a játék varrataiba, azaz. tollak, ceruza stb. . Ilyen tárgyak károsíthatják a játékot a felcsévélési folyamat során.

· Ellenőrizze a sérüléseket, és szükség esetén javítsa meg.

· Mielőtt bármely játékot lebontaná, távolítson el minden olyan tartozékot, amely az adott Játékra alkalmazható. Ez magában foglalhat olyan elemeket, mint a hámok, hátlapok, bungee-zsinórok, stb ... Csatoljon be minden műanyag bepattanót, hogy csökkentse a hálóba való bekötés lehetőségét.

· Ne engedje, hogy bárki bármikor tartózkodjon a játék hátsó részén vagy az elektromos fúvóventilátor közelében.


A játék deflálása

1. Húzza ki az elektromos fúvóventilátort az áramforrásról.


2. Lazítsa meg az infúziós csőszíjat, és távolítsa el a csövet a ventilátor-ventilátor kúpjából. Győződjön meg róla, hogy a csövet elhúzza a ventilátorból, és kiegyenesedik, így használható, hogy a levegő leessen a kiszáradás során.


3. Nyissa ki és biztosítsa a felfújható játék deflációs szárait.
Engedélyezze, hogy a játék természetes állapotba kerüljön. A felfújható játék 5-15 percet vesz igénybe a teljes leeresztéshez.


4. A falak hajlamosak kifelé esni. Ezeket vissza kell állítani a játék közepére, mielőtt összecsukható.

NE TEGYEZZE A JÁTÉK ALAPJÁN, HOGY MEGTELENE. A játék alapjainak elmozgatása megnehezíti a megfelelő összecsukást.


5. Amíg a játék leereszkedik, távolítsa el a téteket, majd tegye a ventilátor ventilátort és a hosszabbítót.


6. Az útmutatóban korábban figyelmeztettük az Outside Seams helyét. Általában ezeket a játék bázisa mentén egy színes kötőszalag jelzi. Miután a játék leereszkedett, hajtsa be a külső falakat középre. Próbálja meg ezt a hajtást olyan finom és lapos, mint lehetséges. Most el fogjátok készíteni a játékot, kihúzva, és feltárva a külső varratokat.


7. Összecsukás - Szükséged lesz egy második személyre, aki segíti a játék összecsukását. Húzza a játékot harmadrészre, egyik oldalról egy időben. Sétáljon lefelé mindkét oldalon, és szükség esetén hajlítsa ki a hajtást. Miután elkészítette a hajtásokat, észre fogod venni, hogy még mindig van levegő a játékban. Induljon el az elején, és járjon lábakkal a játék hátulja felé, hogy kinyomja és eltávolítsa a megmaradt levegőt.

Ha befejezte, a játéknak kb. 3-4 láb szélességűnek kell lennie x a játék hossza alatt.


8. Játék Roll - A gördülés előtt győződjön meg róla, hogy az Inflációs Csövek közül legalább az egyiket kiterjesztették a játékról, hogy a fennmaradó levegő elkerülhető legyen. A levegőt a játék hengerlésével kényszerítik ki. Ne felejtsük el, hogy az inflációs / deflációs csöveket végül be kell húzni.

NEM ROLL JÁTÉK A HÁTSÓBÓL. A jövő beállítása sokkal könnyebb, ha a játékot megfelelően forgatják.


9. Csúsztassa végig szorosan, és tekerje a játékot, mint egy hálózsákot, a széleken kívül is. Forgassa a játékot teljesen és fedje le a fémgyűrűket, csatokat és rögzítéseket, hogy megakadályozza a felfúvódás játékterületének és felületének kopását.


10. A kész tekercs nagyon nehéz lesz, és egy játékpántot kell használni a tekercs rögzítéséhez. Helyezze el a hevedert a fémcsatok és a játékfelület között, hogy csökkentse a játék kopását a szállítás és tárolás közben.


11. Állítsa le a játékot a végére, tegye rá a tároló zsákot és fedje le. Munka zseb le az aljára, majd álljon az ellenkező oldalon, és csukja be a zsákot.

A nagyobb egységek olyan játékcsomagot használnak, amelyet a felfújható játék könnyen fel lehet görgetni. A Game Wrap paneleket ezután húzzuk a játékra és rögzítjük.


12. A felfújható játék készen áll a megfelelő tárolásra, és készen áll a következő eseményre. . .