Kereskedelmi kültéri felfújható légi táncos felfújható ég táncos vicces használt tevékenységekFelfújható levegő-táncos felfújható égbolt táncosokat használnak általában avdertising vagy party, és ő jó őrzés. A fúvó az alsó részén fúj minden alkalommal, láthatja, hogy a karja táncol a levegőben, az ütés után. Állandó fúvórendszer, a fúvónak folyamatosan kell működnie. Az anyag (ejtőernyős anyag), amely különleges UV-védelemmel rendelkezik, ami a levegőtáncolót a nap alatt tartósabbá teszi, ez az anyag jó kopásállósággal rendelkezik, szakadásálló és UV-ellenálló.


Ez hatalmas formájú és táncok gyönyörű.Logos rá hoz páratlan hirdetési hatásokat. A non-stop akció jó módja annak, hogy megragadja a nyilvánosság figyelmét. A belső világításrendszer éjszaka különleges hatást fejt ki. A levegő-táncos felfújható aerodinamikai tánc, amely szórakoztató és fantasztikus eseményeket ad az eseményekhez. Szinte bármit is használhatnak, mint például az eladás, a termék vagy az új áruház megnyitása. Az 5 m magas vagy annál magasabb levegő-táncos egyszerűen a járókelők tudják, hogy mit csinálsz és hol van.

A levegő táncosai közé cső táncos, egylábú levegős táncos, kettős lábú levegős táncos tartozik. sky fly guy táncos, sky fly csövek, testre szabott felfújható levegő táncosok, légy táncos, légcső táncos. Sokféle szín és alakzat van az opciókhoz. Ha szeretne szépíteni a kültéri reklámot, a felfújható légtáncos felfújható ég táncos a legjobb választás!