Felfújható kupola sátrak - kereskedelmi fokozat

A felfújható sátrak könnyűek, könnyen karbantarthatók és különböző alkalmakra alkalmasak. Ezek közül a sátrak közül a buborék sátorok a legérdekesebbek az elbűvölő kialakításuk és a sok előnye miatt. Használhatja ezeket a sátrakat akár a kertben vagy a természetben, ha szeretsz kirándulások, piknikek vagy a kempingezés. Ezen kívül a buborék sátrak alkalmasak beltéri tevékenységekre is - promóciók, kiállítások és sok más célra.

Mi olyan vonzó ezekben a sátrakban? Először is igazán csodálatosnak tűnnek, különösen azok a buborék sátrak, amelyek átlátszó szövetekből készülnek. Másodszor, különböző helyzetekben használhatók. Végül nincs szükség semmilyen konstrukció összeállítására, szemben a többi sátorral. Ezért sok ember használ felfújható buborék sátrakat, és mindig nagy a kereslet. Ma bemutatok néhány buborékos felfújható sátrat - a képekkel és főbb jellemzőivel együtt. Ha szeretné látni a világos felfújható sátrakat, kattintson a: http://www.yolloy.net/Clear-Inflatable-Dome-Tent/ .

 

Hó dóm sátor

Az első egy hófödém sátor. Mit jelent? Ez azt jelenti, hogy az ilyen buborék sátrak elsősorban a téli és a téli hóviszonyok közé tartoznak. Ezért ez a sátor ideális újévi ünnepekre, karácsonyra, valamint egyéb téli eseményekre. Mint tudják, a tél a világ számos részén indult, így most van itt egy ilyen sátor. Gondold át!

 

felfújható hófehérke

Felfújható igloo világító kupola

Ez a sátor alkalmas télre is. Úgy tervezték, mint egy Eskimo igloo, azonban nem hó, hanem a PVC ponyva szövet. Ha a kisgyermekeid vannak, ajánlom ezt a sátrat. A gyerekek nagyszerű élménnyel töltik le az igloo felfújható sátorban a kertben, különösen akkor, amikor hó. Ez nem csak a játék, akkor is használhatja ezt a gyönyörű sátor egyéb célokra - kemping, különféle események, promóciók, és így tovább.

                                               

felfújható igloo világító kupola


Nagy felfújható élettartamú hógolyók

A következő felfújható tágas sátor számos "bordával" rendelkezik, ami különleges bájjal jár. Ez jelentősen nagyobb az előző buborék sátrakhoz képest. Rengeteg hely van benne, így nagyszámú ember számára használhatja ünneplés, családi összejövetelek vagy egyéb események készítésénél. A bordázott buborék sátor tökéletes kültéri és beltéri rendezvényekhez is.

                                               

nagy felfújható élettartam hó gömbök


 

Felfújható Camping Tiszta sátor

Ezek a sátrak áttetsző földgömbként készülnek, melynek kompozíciói alagutakból állnak, amelyek a sátornak való kijáratként vagy bejáratként szolgálnak. Használhatja őket füves területeken (pázsit, rétek és hasonlók) vagy zárt terekben. Minden környezetben megfelelnek!

                                               

Felfújható Camping Tiszta sátor


 

Dupla felfújható Bubble Lodge sátrak

Ha jó sátrat szeretnél kempingezni, ajánlom ezt. Nagyon szépnek tűnik, és ami még fontosabb, ez egy jó menedék a természetben. Csak megemlítjük, hogy ezek a sátrak testreszabhatóak méretük és formájuk szerint, az Ön kívánsága szerint.

                                               

Dupla felfújható Bubble Lodge sátrak