Karácsony van jövő nemsokára! Készen állsz a felfújható télapó?

Karácsony van jövő nemsokára! Készen állsz a felfújható télapó? Itt ajánlani egy hatalmas felfújható Santa az Ön számára.

 giant santa inflatable Christmas decoration

KLASSZIKUS elemek - derűs Santa, nagy fehér szakáll hó mintával! Lehet, hogy a környéken egyedülálló kilátással! Hely a Mikulás, az ajtó mellett, vagy udvarán! Lehet, hogy egy nagy siker a karácsonyi vendég számára.


TARTÓS anyaga - PVC ponyva, tartós-e ahhoz, a beltéri/kültéri dekorációs célokra! Ez lehet egy jó ötlet, hogy rögzítse a gyep, mint egy karácsonyi ünnep kerti szobor.


KÖNNYŰ-hoz FELÁLLÍT - a kültéri dekoráció önálló felfújható! Csak zár az alsó cipzárral és a plug-ben, a Santa Claus kíván felrobbantani másodperc alatt! Használat után húzza ki a csatlakozó, és nyissa meg az alsó cipzár, hogy kiadja a gáz gyorsan! Ezután hajtsa tárolás céljából.


Részletek a stabilitás - épít--ban homokzsák növeli az alsó stabilitás! Extra húrok, szövet gyűrűk és földi tét biztosított stabil állapotban a karácsonyi Santa megtartani.


FÉNYES udvar DECOR - felszerelt LED fény, fény fel esténként a legjobb a vonzás törvénye, a gyerekek, szomszédok, és a guests.large és elég fényes, világítja meg a vidám hangulatú karácsony estéjén! Könnyű észrevenni! Ez a Mikulás akar lenni egy ideális fogadó, a vendégek Üdvözöljük.


Felfújható Santa kerülnek, kültéri vagy beltéri, tud teremt a fantasztikus hangulat. A méret lehet 4 ~ 10 m magas, az ügyfél kívánsága szerint, a legjobb eladás 6m magas. Mi igazán akar-hoz csinál egy tökéletes felfújható Santa veled együtt. Érdekelnek, a részleteket, itt szívesen.