Figyelmeztetések a felfújható fűnyíró sátra

A felfújható gyep sátor egyre népszerűbb az emberek életében. Amikor birtokolunk egy estélyt, menjünk a kempinghez még egy esküvő is, ez látható ezen a helyen. Ezt azonban sok ember használja; mindenki tudja, hogyan kell helyesen használni?

 

Először is a telepítés előkészítése a telepítés előtt. 1. A területre vonatkozó követelmények: a helyszín többszintű le, a felület és a környező területek nem teszik lehetővé a jobb éles tárgyakat és a kapcsolatot, hogy elkerüljék a sátortestet és a keretet. 2. Ellenőrizze, hogy a készülék megfelelően megsérült-e, minden tartozék normál használat mellett. 3. Készen áll a szerelési eszközökre, például a levegő kompresszorra és így tovább.

 

Ezután a felfújható gyep sátrak telepítése. 1. A kerékpár és a csempe a földön, a felfújható kerék felfújható, felfújható folyamat, ugyanakkor a három levegő szelep gáz, annak érdekében, hogy minden alkatrész szinkron terjeszkedés. Minden oszlopnak nem szabad megölnie a csomót, a szakítószilárdság, például az oszlop légáramlásának megakadályozása, a kéz óvatosan letapogatta néhányszor; Az oszlop elkezdett felállítani, néhány ember segíthet a szakaszon, hogy elősegítse a gyors oszlop létrehozása formázás. 2. Az első nyomás alá helyezés után a nyomás nem haladja meg a 13,3 kPa-t. A felfúvódás után várjon minden oszlopot teljesen meghosszabbítva, 5 percig a gázt eltávolító nyomáshoz, de a legmagasabb nyomás ne haladja meg a 17 kPa értéket. a környezeti hőmérsékleten a gáznyomás megfelelően növelhető és csökkenthető, megakadályozhatja a léggömb felrobbanását. 3. Oszlop helyzetben a kijelölt helyre, a szállítási folyamat több embert kell egyidejűleg, annak érdekében, hogy a helyén, szigorúan tilos a halogatás a földön mozgás tervezése. 4. Szerelési sátor, hogy finoman húzza, szigorúan tilos a kényszerített húzás, minden egyes fonal ragasztása és a cipzár és egyéb kiegészítők követelményei erősítik a csatlakozó céget. 5. Horgonybeépítés: a behelyezés mélysége a talajjal valódi feszültségű fix hatás; a horgonybetét földelt talajt kell tömöríteni. 6. Ellenőrizze az egyes eszközöket, ügyeljen arra, hogy a geometriai tolerancia 0,5% legyen, alkalmazható.

 

A tárolás és szállítás az utolsó rész. A sátor használata után a következő munkát kell elvégeznie:

1. Távolítsa el az elemeket, és óvatosan húzza meg őket, ne húzódjon be; Távolítsa el a kész, a sátort lapos, de a hajtás nem lehet hajtogatni; A mellékletek a kijelölt csomagolásra összpontosítanak, tömörítéssel. 2. A betét környezetre vonatkozó követelmény: a hideg száraz jól szellőző a raktárban, tilos a napon insolates, tárolási hőmérséklet -35 fok - 50 fok. 3. A szállítás tilos a vitorlás testen a talajon "húzza a tervezést, szükség van néhány emberre a szállításhoz vagy az autóhoz 4. A csomagoláson nem megengedett a helyezett tömeg.

 

A cikk után többet tud megtudni a felfújható gyepsátor használatáról?