A lebegő felfújható jachtmedence biztonságos?

Sokan szeretnek egy jachtot választani, hogy nyaralni menjenek a tengerre. A jachton utazó turisták, akik ismerik vagy nem ismerik egymást, összejönnek, hogy különféle partikat tartsanak, és élvezzék a szabadidőt és a nyaralás boldogságát.

floating yacht pool

A nagy jachtokat általában nyilvános vagy magánhasználatú úszómedencékkel látják el. Az utóbbi években a turisták élményének és elégedettségének javítása érdekében a jachtipar új úszómedencék használatát választotta. Ez egyúszó felfújható yacht medence. Telepíthető a jacht elejére, hátuljára és oldalára, közvetlenül a tengerbe úszó.

A turisták sokszínű igényeinek kielégítése érdekében a felfújható jacht medence feletti peronon lounge székeket is felállítanak, és pihenhetnek és napozhatnak a székeken, amikor unod már az úszást. Ezen felül a medenceplatform ideiglenes dokkolóként is használható motorcsónakok számára.

Mivel különbözik a hagyományos jacht úszómedencéktől,felfújható úszómedencéktelepítve van a vízbe, tehát néhányan azt fogják kérdezni, hogy egy ilyen mobil medence biztonságos-e a tengerben? Ez a felfújható medence feltétlenül biztonságos, és a biztonsági teljesítményét a kialakításán keresztül láthatjuk.

inflatable yacht pool

Az uszoda körül egy szűk háló van, amely körülveszi az úszási területet, ami nemcsak megakadályozhatja a tengeri élet és más anyagok bejutását az uszoda területére, hanem megakadályozza a baleseteket is, amelyeket az uszodában lévő emberek okoznak a biztonságos területről úszva. Különösen azoknak és gyermekeknek, akik nem tudnak úszni, de a vízben szeretnének játszani, ez a kialakítás jelentősen javítja a jacht medence biztonságát. Ezen felül néhány fogantyút lehet hozzátenni a medence körül, és csúszásmentes szőnyegeket lehet felvenni a peronra.