A felfújható sátor teszi a hordozható parkolóhelyet

A zöldház hatása kárt okozott a földön. A globális időjárás évente egyre gyakoribbá válik. A globális felmelegedés miatt a tengerszint minden évben növekszik. Ráadásul az ózonréteg megsemmisült a zöldház hatása miatt, és egyre több üreg jelent meg az ózonrétegen. Ennek eredményeképpen az ultraibolya sugarak ragyoghatnak a földön, az erős napsütés miatt a hőmérséklet magasabb lesz, és az eső csökken. Az erős napsütés fáj, hogy sok a földi élet haldoklik.


Az autókat az erős napsütés is befolyásolja. Amikor az autók órákon keresztül robbannak az erős napsütésben, a felszínét rosszul fogják megsérülni és égetni. Ha autója órákon át erős napfényben robban, akkor gondoskodnia kell a kocsid szervizeléséről, vagy rövid időn belül meghibásodik. De a szolgáltatási viteldíj sokszor nem olcsó. Azonban több pénzt takaríthat meg, ha felfújható sátra van, hogy hordozható parkolója legyen, hogy megvédje autóját.

inflatable workstation tent

A felfújható sátor látható a képen. Amint láthatja, a felfújható sátor mérete alkalmas az autóra. A sátorban van egy ajtó, amely be tudja engedni a kocsit, és van egy darab PVC ponyva, amely lefedi az ajtót, hogy teljesen lefedje az autót.

 

A felfújható sátor anyaga a tartós PVC ponyva. Ez a fajta anyag a legtartósabb. Nem könnyű beégni, ha hosszú ideig erős napsütésben robban, és amikor a sátor beégetik, kicsit pénzzel kicserélheti. Azonban, ha az autó robbanásszerűen erős napsütésben él, akkor sokba fog kerülni, ami még rosszabb, ha új autót kell vásárolnia.


Ez a hordozható autóparkoló kényelmes az Ön számára. Felfújható, és összecsukható. Összecsomagolhatjuk apró darabként, és helyezzük az autó hátsó dobozába. Egy levegőfúvót kell hoznia. És ha megérkezik a célállomásra, felállíthatja a felfújható sátrat, ha hosszabb ideig el kell hagynia, vagy erős napsütéses.


Egyszóval, egy hordozható autóparkoló megvédheti autóját és pénzt takarít meg!