Egy csodálatos felfújható sátor - mobil planetáriumi kupola

A kisváros egy távoli és szegény helyen található. Nincs sok lakos. Legtöbbjük idős nő és gyermek, mert a férfiak nagyvárosokba mentek dolgozni. A városban csak egy kis iskola van, több tucat diákkal. Nagyon jó dolog iskolába járni, mert sok család nem engedheti meg magának az oktatást. Néhány jó gazdasági körülményekkel rendelkező család szívesebben viszi gyermekeit nagyvárosokba.

mobile inflatable planetarium dome

Gazdasági okokból egyetlen tanár sem hajlandó eljönni a városba tanítani. Később egy szociális jóléti szervezet kezdeményezte ennek az általános iskolának a létrehozását állami finanszírozással, és Sunshine Általános Iskolának nevezte el. Ahogy egyre több önkéntes érkezik ide, a&# 39-es figyelme a Napsugár Általános Iskolára is fokozódott. Egyes társadalmi csoportok rendszeresen adományoznak iskolai eszközöket is. Néhány vállalat pénzt is adományozott egy tétel új taneszköz vásárlásához.

Vessünk egy pillantást erre a felfújható mobil planetáriumi kupolára, amely egy mobil oktatótér, amely nagyon népszerű a hallgatók és a tanárok körében. Mobil planetáriumként és filmvetítő helyiségként használható. Egyszerű vetítő rendszerrel a hordozható planetárium vetítő kupola sátor szimulálni tudja az éjszakai égboltot a föld bármely pontján és időpontjában. Megmutathatja a bolygók, a nap és a hold mozgását. Kiegészítő berendezéseket is telepíthet, például diavetítőt és videóvetítőt.

inflatable planetarium dome tentA tanárok minden héten túl azon, hogy a természettudományi órákat tartják ebben a kupolsátorban, a tanárok különféle érdekes és oktató videókat is bemutatnak a diákoknak. Ezenkívül az iskola minden hónapban két napig nyitva áll a társadalom számára, népszerű filmeket mutat be a felfújható mobil planetárium kupolájában, hogy a város lakói ingyen nézhessék meg őket.

Ezt követően ezt a felfújható mobil planetáriumi kupolát néhány kereskedő örömmel fogadta, és különféle kereskedelmi célokra, például kiállításokhoz, promóciókhoz, hirdetésekhez stb.