Csodálatos szálloda csillagos éjszakai felfújható buborék sátorral

A neve a Moon Island Hotel, úgy tűnik, hogy csak egy nagyon egyszerű szálloda. De valójában ez a szálloda jól ismert, és még a szomszédos városokban sok ember idejön néhány napra, hogy megtapasztalja. A szálloda titka az, hogy szobája nem rögzített épület, hanem mozgatható felfújható sátor.

starry night inflatable bubble tent

A szálloda belépése széles rét, különféle virágokkal és fákkal, mint egy gyönyörű kert. Sok átlátszó, áttetsző felfújható sátor van szétszórt közöttük. Az egész szálloda olyan, mint egy nagy kemping. Minden felfújható sátor ugyanazokkal a bútorokkal, mint egy általános hotel, például ágy, asztal, kanapé, stb.

inflatable dome bubble starry night tent

A Smiths és két hatéves gyermeke tegnap délután tartózkodott a szállodában. A kislány különösen izgatottan fogalmazta meg, hogy nagyon szereti, és figyelheti, ahogy a csillagok éjjel alszanak. És minden felfújható sátor felgyullad, mint egy izzó golyó. Ő és a bátyja úgy érzi, mintha egy csillagban élnének. Amikor reggel felkeltek, értékelni tudták az esőcseppek, amelyek a könnyebb eső miatt estek az átlátszó sátorra.

Tudomásunk szerint a felfújható sátrakat rendezvényeken vagy kempingben használják, de valójában sokféle felfújható sátra van, és néha váratlan meglepetéseket érhet el, ha megváltoztatja a használatuk módját. Olyan, mint ez a csillagos éjszakai felfújható buborék-sátor, amelyet a Moon Island Hotel használ.