A felfújható szórakoztató Zorb labdát Race Track

Miért kell a zorb felfújható labda pályán a móka? Keresi a zorb felfújható labda pályán, "Zorbies" vagy a Zorb labdát Dallas TX? Van nekik! A Zorb labdát egy egyedi és izgalmas módja annak, hogy a tapasztalat az izgalom a 360 fokos szórakoztató. Állva vagy ülve, akkor lesz egy robbanás, gördülő körül. Még több szórakozás adjunk hozzá egy második Zorb labdát versenyek létrehozásához.

A Zorb pálya több mint 3.5 magas, és egy tökéletes tevékenység, mind a felnőttek és a gyerekek számára. Is ismert, mint "Zorbing", ezek a golyók nem csak egy robbanás játszani, ők is egy nagy munka-out. Kap a Zorb labdát ma!
 

Zorb labdát a pályán. Elég nagy (és elég biztonságos) a gyerekek és a felnőttek. Viszont a következő zorb felfújható labda esemény egy észbontó match-up. 360 fokos szórakozás tapasztalat a egész new way with a zorb felfújható labda pályán! Versenyeznek egymás mellett izgalmas versenyek, vagy roll szabadon a 14m hosszú, 8m széles felfújható pályán keresztül.
 

Zorbing egy új és izgalmas interaktív sport és egy nagy móka a fél vagy a nagy esemény, beleértve a high school, háztáji fél, karnevál és vállalati csapatépítés. Zorbs lehet használni, mint emberi hörcsög labda.