Egy színes felfújható buborék Lodge egy színes utazást biztosít

Itt van egy kép és néhány részletet, felfújható buborék Lodge.

inflatable bubble lodge

Mint te tud lát a képen, a felfújható buborék lodge rózsaszín, és úgy néz ki fényt. Megkérdezik, hogy mi teszi ezt a csodálatos hatást. Azt lehet mondani, hogy ez miatt az anyag és a fény. Ez a fajta buborék lodge készült a PVC tarps, amely ismert, mint a leg--bb haladó anyagot Kínában a manapság.

Ez az anyag az átlátható, hogy a fény ragyog, így úgy néz ki, süt éjjel. Ami pedig a színes, a felfújható buborék Lodge múlik a szín a fény. Amikor a fény lila, úgy néz ki, lila éjjel. Amikor a fény kék, az egész buborék lodge kék színű lesz. Így lehet változtatni a színét a fények, majd a színes buborék lodge együtt lehet változtatni. Changeful színe szépíteni a hangulat, és az a hely, ahol Ön a felfújható sátor.
 

Ez a fajta sátor is használható számos alkalommal. Például használható a felek, a kiállítások, a parkok, a családi kemping és így tovább. Persze a méret a sátor lehet változás, annak használatát. Ha használják a nagy pártok, kiállítások, választhat a nagyot. A nagyot legalább ötven ember is tartalmazhatnak. Ha ön akar-hoz kemping, megadhatja, hogy a kislányt, a kis egy is megfeleljen egy vagy két ember. A buddle lodge is betesz a kertben, hogy megcsodálják a csillagok éjjel, mert kupolája átlátszó. Választhat a méret, amit alkalmaz-a tesz néhány bútort is, és lehet, hogy a menedék. Mi több a méret lehet változtatni, a megrendelő szükséges méretét.


A felfújható buborék lodge hasonló-hoz más felfújható termék, amely lehet dobni, így hajtsa, ha nem kell, hogy mentse a szobában. A hagyományos sátrakban nehezek, mert a nehéz anyag. Ők is állt egy acél váz és a vászon. Ez okozza a nagy tömeg, és teszi őket nehéz közlekedési és beállítása. Azonban a felfújható buddle lodge tud megfejt ez probléma, mert van egy kis súly és könnyen beállítható, hogy a levegő befúvó.