Karbantartási felfújható sátor, hosszabb élettartam

1, az új helyen vásárolni felfújható sátor emlékszik vízálló varrás varrás ragasztó réteg tömítéssel. Mivel a felfújható sátor küldeni a boltba, majd a kezét, és mi donand #39; t tudja, hogy mennyi idő telt el, között, bár lehet, hogy a tárgy részletes vizsgálatát a boltban, érzés, nem más, de ahhoz, hogy egy kényelmes érzés, van a vízálló intézkedés!
2, felfújható sátor marad száraz, lehetséges, és a végén miután szabadtéri kirándulásokat, ne feledje, száraz, ha a sátor egy kicsit piszkos, cserjések óvatosan hideg vízzel, soha nem használható olyan vegyi anyaggal, vagy kemény súroló, milyen kár vízálló membrán felületén a ruhát, csökkenti a sátor vízálló hatása leteszem.
3, felfújható sátor, penész elpusztítja a vízálló esetben penészes ecsettel óvatosan a szivacs tisztítószer, a penész.
4, ha vad kemping, próbálja kiválasztani egy lapos tábor, kemping előrejelzések a lehető legegyértelműbb szánt. Ez megakadályozza, hogy a hát diszkomfort alvás közben, ez is elkerülni a sátrak voltak kilyukadt. Extra kendő, kendő alatt a sátor a sátor vagy a külső is, de ha nem csak kívülről a sátor tiszta, is elkerüli a földre kövek, vagy fa ága elpusztítja sátor anyag is.