Felfújható sátor, miután befejező módszerek

1, a felfújható után használ, de meg kell tisztítani, por, és a mellékletet, és szövet mindkét oldalán a vizet kell is lenni megtöröl ki, és a száraz teljesen mielőtt egymásra teszi azokat. Ezen a ponton nagyon fontos. Ha boltban nem teljesen száraz, akkor,-a ' könnyű, hogy a szövet, penész és a tapadás problémák merülnek fel. Befolyásolja a hatékonyságát és a felfújható sátor élettartama!
2, felfújható sátor, miután teljesen száraz egymásra, próbálja meg nem tesz más anyagok a felfújható sátor, hogy ne okoz állandó hajlító gumi vízálló anyagok fáradási degumming a. (A gyártó azt ajánlja, talál egy doboz speciálisan kijelölt sátorban). Azt hiszem, egy csomó barátom nem csak egy sátor, speciálisan kijelölt kötött kegy-ból berendezés részére biztos tartás.
3, rendszeres vagy nem rendszeres felfújható cooler Sun (Kerülje a közvetlen napsugárzást) egy hosszú idő, átrendezése, majd egymásra ez előnye, hogy megakadályozzák a május penész és a tapadás, a sátrak több kanyar vízálló ragasztó nem termelnek, állandó fáradtság, meghosszabbítja az életet a sátrak egészére.
4, felfújható sátor, megtisztítása után az eredeti tömörített tárolási bag tárolási módszert nem kívánatos.