Felfújható sátor alapjai

Felfújható sátor általában használ a szerkezeti mechanikában elve tervezési keret, formanyomtatványon gáz nyomás léggömb bővítése egy bizonyos merevségét, oszlopok, szerves keverjük össze felfújható boneFrame.
Mint a csontváz anyagi erejét méret beállíthatja a sátrak, figyelembe véve a polimer bevonat teljesítmény méret, a merevség és a képkocka az élet fenntartása légkamra a racionalitás, a beállítás határozza meg, határozza meg, hogy a teljes keret feltámasztva limit.
Mindenféle szelepek (kipufogó szelep, pneumatikus szelep, magas és alacsony nyomás szelepek, biztonságos módszer, stb) határozza meg, hogy a teljesítményét, felfújható sátor, mint például: air felfújható sebessége és a kipufogógáz-sebesség, korlátok korlát, előnyeit és hátrányait levegő szorítás, alkalmazkodott a szelep lehet... és különböző választási anyagok, szerkezeti és emelt kipufogógáz tele fejlesztési különleges környezetek.
Ezen túlmenően tarpand #39; s választás és a választott sátor tartozékok, mi határozza meg a kivitelezhetőség felfújható sátor, alkalmazási terület, különleges felhasználási érték a környezet. Persze termékeit, szép és felhasználóbarát egyetemes alkalmazási területek is hatással van a termékek támogatása.