Úszó vízi park totter

Termék részletek

A Yolloy felfújható tottereket kiváló minőségű anyagok és fejlett hegesztőgépek készítik a magas minőség biztosítása érdekében, csak egyszeri felfújás esetén a levegő hosszú ideig tart, még alacsony vagy magas hőmérsékleten is. Ezeket a felfújható totterfogókat általában vízi parkok, nyílt tengerek, tavak, medencék, stb. Játékjátékaként használják.

Ezt az elemet felfújható vízi csúszdaként vagy csúszdaként lehet használni, ahogy az alábbi képek megmutatták:

inflatable water tottle-1


Gyorsan megtekintheti a YOLLOY részleteit

TételFelfújható vízi park
Materia

0,9 mm (32oz) tartós kereskedelmi minőségű PVC ponyva, vízálló és tűzgátló funkciók, Kereskedelmi felhasználási fokozatú szabvány, megfelel az ASTM, EN71&erősítőnek; UV tanúsítás.

Szín
Képként vagy testre szabva
Öltés
Valamennyi varrás kettős varrással (hármas vagy kvartikus varrással rendelkezik az érzékeny részeken), és az összes matracvarráson megerősített csík van.
Biztonság
Biztonságos és kényelmes légcsap&erősítő; tartós cipzárak, kiváló minőségű háló lesz varrva a kidobón és a csúszdán (ha szükséges), hogy megvédje a felfújhatón játszó embereket.
Használat
bérleti üzletek, partik, klubok, parkok, szabadtéri szórakozás, udvari szórakozás és egyéb üzleti tevékenységek.
OEM szolgáltatás
Egyedi tervezés, színes, LOGO nyomtatás elfogadható.
Weboldal
www.yolloy.net
www.yolloy.com
Specifikációk
Testreszabható
MQO1 db


Az úszó víztompító biztonsága:

1: A felfújhatónak minden veszélytől és vízkijuttatástól meg kell szabadulnia.

2: A felfújhatót úgy kell elhelyezni, hogy a felfújhatóból való ugrás vagy onnan való kilépés ne érintkezzen potenciális veszélyekkel.

3: A felfújható hajók biztonságos üzemeltetéséhez elengedhetetlen a minimális vízmélység. A minimális vízmélységnek meg kell felelnie a felfújható magasságának, plusz a felhasználó magasságának (1,8 m alapon) osztva kettővel az értékelési útmutatóban meghatározottak szerint. lent.

4: Kültéri környezetben vegye figyelembe a széllökések kockázatát szeles napokon, mivel ez befolyásolhatja a felfújható stabilitását.

5: A kijelölt felfújható foglalkozások során, kivéve, ha a felfújható helyek használatának területe kizárólag a felfújható felhasználók számára szól, más úszókat vagy felhasználókat el kell különíteni a felfújható körüli közvetlen környezettől medence kötelek vagy más megfelelő felszerelés segítségével.

6. ábra: Túlterhelés vagy túlzott felfúvódás esetén maga a szövet felszakadhat, deflációhoz vezetve, ami nem biztonságos helyzetet eredményez.

7: Az elektromos ventilátorokat / fúvókat jó távolságra kell elhelyezni a medence partjától, a lakosságtól és az esetleges nedves helyektől.

8. ábra: Az elektromos alkatrészeket a helyi kormányzati hatóságok által előírt feszültség- és földelési követelményekkel kell felszerelni.

Hot Tags: Úszó vízi park totter, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet