felfújható medence sétálóhenger

Termék részletek

felfújható gyalogos görgő áll rendelkezésre több játékos, hogy jól érzik magukat együtt. És lehet 1-2 játékos ugyanabban az egy időben. Különböző színű gombokat használunk, ami vonzóbbá teszi a görgőt. Mindkét bejáraton vannak keretek, amelyek megvédik az embereket attól, hogy kiessenek a vízen. Ez lesz a biztonság játszani yolloy medence sétálóhenger. Ha speciális hengert szeretne, akkor ingyenesen tervezhető az Ön számára. Kezdjük!

Milyen felfújható termékeket kaphat a YOLLOY-tól?

details of water toys with words

Yolloy felfújható henger adatai

Cikkfelfújható járógörgő kerék
Méretek2.7m vagy mások
Anyagkereskedelmi minőségű 0,9 mm-es PVC ponyva
TanúsítványokCE,EN71,SGS,REACH,ROHS,B1,EN14960
Garancia1 év
Idő elő10-15 nap után kapott 50% fizetés
Szállítási módTengeren, légi úton, Expressz

Felszámítható tartozékok

CE által jóváhagyott légszivattyú

Miért válassza a YOLLOY-t?

Több mint 10 éve gyártunk kiváló minőségű és biztonságos felfújható anyagokat. Kínálunk széles felfújható, mint a felfújható kidobók, csúszdák, sátrak, promóciós felfújható, vízi játékok, sport játékok és így tovább. Termékeinket olyan világméretű országokba exportáltuk, mint Nagy-Britannia, Amerika, Mexikó, Ausztrália, Kanada, Franciaország, Szaúd-Arábia, Brazília, Dél-Afrika és így tovább.


A gyerekek szórakoztató víz labdák, víz séta labda, buborék labda, tudjuk testreszabott az Ön számára, akkor válasszon bármilyen színt, bármilyen design, bármilyen méretű, csak küldjön nekünk magad design, akkor benyújtja a tökéletes projekt az Ön számára. welcom a vizsgálatra.

Hot Tags: felfújható medence henger, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet