Nagy felfújható úszó vízi park

Termék részletek

Ebben a nagy úszó vízi parkban 0,9 mm-es PVC ponyvát használtunk, amely a PLATO márkájából származik. A park mérete 17mx20m, az alkatrészek száma 20db, a részvétel feltételei 6 éves&erősítő; 100 cm-nél magasabb, max. utasok száma kb. 42 fő (egyidejűleg felszállók száma), a biztonsági menedzsment száma 3 személyzet. A vidámparkban, nyilvános kertben, szabadidőközpontban, szabadtéri kampányban stb. használt nagy felfújható vízi park. Ezzel nagy mennyiségű ember fog ide szórakozni, versenyezni, energiát felszabadítani, felszabadítani és így tovább.

Következnek ennek a nagy felfújható úszó vízi parknak a 3D-s képei:

design draw

Az egyes elemek kombinált felfújható vízi park, magában foglalja a rövid sarkot, a sziklát, az y csatlakozót és így tovább. Ez nagymértékben megfelel a különféle vízi játékosok igényeinek. Alkalmas felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szórakozni a strandon, a tavon vagy az ember alkotta medencénél. Az eredeti park körülbelül 17m x 20m méretű területet igényel, míg ha nagyobbra vagy kisebbre van szüksége, elkészíthetjük Önnek.

single elements


Azt is meg tudjuk gyártani az Ön formatervezése, mérete és színe szerint,a nagy úszó vízi park több referencia stílusa az alábbiak szerint:

Large Inflatable Floating Water Park

Hot Tags: nagy felfújható úszó vízi park, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet