felfújható lásd stílus víz totter

Termék részletek

Ahhoz, hogy több móka a tengeren vagy a strandon, felfújható játékok elengedhetetlenek. Bár, egyetlen elemes toy, hozunk egy csomó móka az Ön számára. Mint ez a felfújható totter csúszda, felfújható totter terelőként vagy felfújható csúszdaként használható. És kínál végtelen szórakozást a játékosok.

A javulás időszakaután a felfújható víztotterünk nem csak nagyon szépen néz ki, hanem jó is az egyensúlyfunkcióján. Kivéve, hogy erős fogantyúkat készítünk, és simán minden varrást, mint a márkatermékek. Együttműködve velünk, kiválaszthatja kedvenc szín- és logónyomtatását is. Ne habozzon megkérdezni, ha szüksége van rá.

A YOLLOY termékek részletes nézete:

inflatable water tottle-6


A forradalom egyszerre rocker és egy csúszda!

A felfújható lásd stílus víz totter módban, a felhasználók mászni a csúcsra segítségével három különböző útvonalakon - még egy függőleges emelkedés! Az extra szélességű csúszda hatalmas izgalmat kínál. Egyszerűen fordítsa meg a forradalom egy nagy akció-kaland Rocker módban, amely egy nagy csapatépítő gyakorlat! A forradalom órákon át szórakoztató és végtelen nevetést biztosít, és akár 12 felhasználó befogadására is alkalmas.

inflatable water tottle-1


Részletek gyors megtekintése:

CikkFelfújható lásd fűrész stílusú víz totter
Anyag
0.9mm (32oz) tartós kereskedelmi minőségű PVC ponyva
Felfújt termékméretek
4 mL*2.5mW*1.5mH (13..1 ftL*8.2ftW* 5ftH)
A csomag súlya
75 kg (165 font)
Csomag méretei
102cm*65cm*65cm
Alkalmazás helyei
vízi park, uszoda, tó és tengerpart
Fizetési határidő
T/T a cégünk számlájára vagy a Western Union-ra (50% betét, egyenleg szállítás előtt)
MoQ között
1DB
Tartozékok
rögzítőkészlet (rögzítőanyag és ragasztó), CE által jóváhagyott légszivattyú és tartós vinilkocsi
Megjegyzés
kiváló hegesztőgéppel készült az USA-ban, amely stabil teljesítményt nyújt


Milyen minőségi termékeket kínál Önnek a YOLLOY?

Felfújható lásd fűrész stílusú víz totterminden egyes felfújható 0.9mm,1000D PVC ponyva, amely vízálló és égésgátló, megfelel a BS7837 (British Standard), EN71 és SGS, EN14960,. Mi kettős varrás mindenhol, a négyszeres varrás alján stressz pont. Dupla varrás belül és kívül, és megerősített csíkok az alsó közös és minden sarokban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a felfújható elég erős. Különben is, mind a varróvonalak, mind a nyomdai tinták ISO és SGS tanúsítvánnyal vannak.


Több felfújható víz forradalom Rocker, Water Park felfújható úszó climing és dia showcase

inflatable water tottle slides-6

Felfújható víz Teeter forradalom szükséges szabadtéri aktus vagy vízi sportok játék, a miénk egy jó választás & tele buzzworthy azok olcsó ár és szép látszó! Szóval... Kapcsolat! És vidd haza őket.

Hot Tags: felfújható lásd stílusú víz totter , gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like