Felfújható vízi foci cél a foci játékokhoz

Termék részletek

A felfújható vízi futball nagyon szórakoztató lesz. Jó választás a nyári vízi sportokhoz. Sok futballrajongó egyszerre élvezheti izgalmas focimeccsen töltött idejét és fejlesztheti képességeit.

A felfújható futballcél széles körben alkalmazható úszómedencén, tavon, szórakoztató vízi parkban, strandon, futballiskolában és így tovább, ami nagyon kényelmes egy korlátozott hely tárolására és játékára. Kiváló minőségű kereskedelmi minőségű PVC ponyvából készítjük, amely gond nélkül 3 éven át jó állapotban van.

inflatable soccer gold

A Yolloy kiváló minőségű termékeket kínál:

Anyag:
az általunk használt PVC ponyva a kínai legjobb anyag-beszállítótól, a PLATO-tól származik. A' egy kereskedelmi minőségű PVC ponyva, amely belül hálóval megerősített és mindkét oldalán PVC bevonattal rendelkezik. Az összes felhasznált alapanyag megfelelt az EN71, az EN14960 és a ROSE teszten. jó megelőzést nyújt a kaparás ellen.

Tartós fogantyú és horgonygyűrűk:
a horgonygyűrű maratásbiztos, tengervízben rögzíti az úszó felfújható terméket, a kétrétegű és erős övű fogantyúk pedig a legjobbak a kezek védelmére játék közben. légszelep kialakítása felfújáshoz és leeresztéshez

Magas hőszigetelés:
a fejlett hegesztőgépet használjuk az egyes részek legjobb összekapcsolására a légzárás érdekében a hivatásos dolgozókkal. a szállítás előtt minden részlet minőségének ellenőrzése a különböző követelmények alapján.details of water football net A fenti termékleírás normál használatra szolgál, testreszabható az Ön igényeinek megfelelően. Az OEM és az ODM egyaránt elérhető számunkra. Üdvözöljük a vizsgálatot!

További modellek a YOLLOY-tól

water ball toys

Hot Tags: Felfújható vízi foci cél a foci játékokhoz, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet