Felfújható folyóvíz görgő a vízipark számára

Termék részletek

A felfújható vízi henger egy izgalmas vízi játék a futó és a vízben zord kikapcsolódás számára. Használhatjuk szárazföldön járva is. Nyilvánvaló, hogy a résztvevők izgalmas élményben lesz részük a felfújható görgős labdával. A gyerekek sokkal jobban szeretik, mint a felnőttek.

Színtartomány választható, méret&erősítő; a nyomtatás beállítható.

water walking roller

Először is, a Yolloy Inflatables Ltd. gyártja a vízhenger kerekét erős PVC anyagból. A drágább TPU opcionális. Másodszor, a hörcsög kerék görgője kettős falú. Mindkét oldalon két bejegyzés áll. Ezek a biztonságot nyújtják a játékosoknak, amikor a vízi sétálóban állnak. Ezenkívül számos zorb henger áll rendelkezésre, különböző mintákban és méretben. A tiszta vizes hengerek vannak a legjobban eladva. Röviden: garantált minőségi és hosszú garanciát kap tőlünk. Gyors szállításokat is végezünk néhány napra. A versenyképes árak mindig az Ön rendelkezésére állnak. Ha segítségre van szüksége, kérjük, küldjön érdeklődést!


A felfújható futóvízhenger előnye:

1) Mindenhol megerősítést készítünk a nagy vízi játék számára, a park elemei közötti kapcsolat tartós fűzőlyukakkal rendelkezik, a szerkezet miatt az óriási vízi park nagyon stabilan csatlakozhat.

2) Kiváló minőségű Európából származó légtelenítő szelepet telepítünk ennek a vízi játéknak minden elemére, így az elemek a légnyomás túllépésekor automatikusan biztonsági szintre engedhetik a levegőt.

3) Vastag és nagy rozsdamentes acél horgonygyűrűt használunk, tartós horgonypárnákkal a felfújható alján.

4) Anyag: A legjobb játékhoz 0,9 mm vagy 0,65 mm PVC ponyvát használunk a vízi játékokhoz.

a legjobb anyag nagyon fontos a játékok szempontjából. Az összes felfújható játékot nagy tartósságú tűzgátló PVC ponyva készíti, amelynek 3 rétege van, két bevonattal ellátott oldala, erős hálóval. Az égésgátló megfelel a BS7837 szabványnak. Anyagunkat az SGS jóváhagyta.

5) Forró hegesztőgép: A lezárt vízi játékhoz nagyon fontos a jó hegesztés. Fejlett hegesztőgépeink és a felfújható ipar legjobb dolgozói biztosítják ennek elérését.

6) Nyomtatás: Digitális nyomtatás, selyem nyomtatás vagy kézi festés. A magas szintű festés miatt termékeink nem lesznek ragacsosak és színesek, de hosszú ideig fennmaradnak. És gyorsan és jó minőségben nyomtat. Ezenkívül folyékony védőfóliát készítünk a digitális nyomtatás felületén.

7) Ventilátor / szivattyú: CE légszivattyú: 220 V; UL légszivattyú: 110V.

8) Erős csomagtartó zsákok: A defláció elősegítése érdekében levegőt terítünk ki, mielőtt a játékot eldobnánk, majd egy szalagövet helyezünk kifelé, hogy megkötözzük. Az egységek csomagolásához ponyvás zsákot fogunk használni, amely ugyanolyan anyag, mint a játékok. Tehát a csomagok nem lesznek kopogva a szállítás során. Nagy egységeknél a fogantyúkon kívül extra fogantyúszalagot készítünk. Annak érdekében, hogy gyorsan megtalálhassa az árut, beillesztünk egy jelölőpapírt a rendelési számmal, és a csomagoláson kívül PVC táskára és kartonra nyomtatjuk cégünk' logóját.

9) Tartozékok: Javító készlet (anyag és ragasztó), légszivattyú, hordtáska.

workmanship details 1100x400-1

Quality details (2)

Hot Tags: Felfújható Futóvízhenger Víziparkhoz, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like