Felfújható, vízben úszó hinta

Termék részletek

A felfújható wate játékok nélkülözhetetlenek a vízi vidámparkban. A fiatalok számára különleges vízi játékok ösztönzést és kihívást jelenthetnek számukra. Amikor élvezik a víz örömét, megtanulhatják, hogyan kell együttműködni partnereikkel.

Ez egy légmentes vízi park felszerelés. Tartós PVC ponyva Felfújható vízi hinta, amely a vízi park része. Lehet egyszer használatos vagy másokkal kombinálva.

A Yolloy felfújható hintát kiváló minőségű kereskedelmi minőségű PVC ponyva gyártja, és fejlett hegesztőgépekkel készíti el a magas minőség biztosítása érdekében, csak egyszeri felfújás esetén a levegő jól fog tartani még alacsony vagy magas hőmérséklet mellett is. Ezeket a felfújható játékokat általában vízi parkok, nyílt tengerek, tavak, medencék stb.

Különböző színű felfújható vízi hinta a refinflatable swing


Más egyedi elemek is használhatók ezzel a felfújható lengővel

single elements-1

single elements-3


A részletekFelfújható vízi hinta

Termék név
Felfújható, vízben úszó hinta
Méret6 ml x 2 mW x 3,2 mH
Anyag0,65 mm PVC
SzínKépként vagy testre szabva
Légpumpa(110v-120v vagy 220v-240v)
JavítókészletIngyen
Logó nyomtatásaEz felszámolásra kerülhet a mennyiségtől, a nyomtatás színétől és méretétől függően (általában ingyenesen 100 USD-ig). Nagy felbontású grafikákat küldhet nekünk JPG, PDF, AI vagy PSD formátumban
Csomagolás részletei

1. Megszervezzük a felfújható játékok csomagolását erős ponyvás standard PVC táskával. Az áruk gyors megtalálása érdekében megjegyzést teszünk a csomagoló táskában.

2. A légfúvót standard kartondoboz segítségével rendezzük el.

Nagykereskedelem, nyomtatás, színes, dizájn vagy szállítás esetén kérjük lépjen kapcsolatba!


GYIKBan benlapítható vízben úszó hinta

Kérdés: Meg tudod készíteni a tervet?

V: Igen. Választhat egy hasonló kivitelt árlistánkból, hogy módosítsa vagy elküldhesse saját tervét részletességi követelményekkel.

K: Miből állnak ezek a vízi játékok?

V: tartós PVC laminált anyag, nagy szilárdságú, ólommentes, időjárásálló, vízálló, tűzálló, UV-védő, 0,6 mm vagy 0,9 mm vastagságú.

K: 0,6 mm vagy 0,9 mm anyagot ajánl?

V: Mindkét anyag jó, de a 0,9 mm jobb kopásállósággal, szakítószilárdsággal és kiemelkedő magas vagy alacsony hőmérsékletű teljesítménnyel rendelkezik, és 0,6 mm-nél jobb levegőt is tart, különösen nagy méretű kivitelekhez.

K: Hogyan lehet felfújni egy felfújható vízi játékot?

V: Levegővel felfújható elektromos légszivattyúkkal, amelyek darabonként 30 USD. A kialakítástól függően általában percekig tart a felfújása.

K: Kinyomtathatja a logónkat a termékekre?

V: Igen. Ez felszámolásra kerülhet a mennyiségtől, a nyomtatás színétől és méretétől függően (általában ingyenesen 100 USD-ig). Nagy felbontású grafikákat küldhet nekünk JPG, PDF, AI vagy PSD formátumban.

K: Mi történik, ha' kilyukad?

V: A kárt egyszerűen meg lehet javítani javító készletünkkel (anyagfoltok és ragasztó), vagy hegesztőgéppel, ha szükséges.

Rendelési lépések:

1). Kérjük, adja meg, melyik tétel és rendelési mennyiség van-e bármilyen egyedi követelmény mellett, ha van.

2). Idézzük a legjobb árat, ennek részleteivel.

3). Ha megerősíti a megrendelést, Proforma számlát készítünk a megrendelés és a fizetés részleteivel.

Hot Tags: felfújható víz úszó hinta, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet