Felfújható vizes fedélzet úszó sor

Termék részletek

A felfújható vízi fedélzetet felfújható pódiumnak nevezhetjük, amely azoknak a nyerteseknek szól, akik egy kettőt kapnak, hogy megérkezzenek a célba. De nagyon nehéz fenntartani az egyensúlyát. Legyen óvatos, különben a vízbe kerül.' nagyon szórakoztató más játékosokkal játszani, hogy lássák, ki esik a vízbe, és ki tarthatja meg a végét.

Úszó vizes fedélzet különböző színben referenciaként

inflatable polium


Produect névFelfújható vízi fedélzet a vízipark számára
Méret2.5*2.5*0.8m
Anyag0,9 mm-es PVC Tarps
SzínSzemélyre szabott

A YOLLOY felfújható vizes fedélzetének előnyei

1. Gyári ár

A felfújható vízi park azonos minőségi szintje alapján a Bouncia közvetlen megrendelése háromszoros költségmegtakarítást jelent, mint más márkától történő megrendelés.

2. Anti-UV&erősítő; hőálló anyag

A Bouncia testreszabott anti-UV&erősítőt használ; a hőszigetelő anyagok miatt az úszó vízi park élettartama 30-50% -kal hosszabb, mint a normál anyagoké, amelyet a legtöbb beszállító használt, különösen az erős UV és magas hőmérsékletű területeken.

3. Kivitelezés

1) Megerősítés. Megerősítést készítünk minden gyenge ponton, például hegesztési varratokon, terelőlemezeken, csatlakozókon stb.

2) Tartós horgonygyűrű. A horgonygyűrűhöz 316 rozsdamentes acél anyagot használunk, amely hosszabb ideig tart, mint a többi fém a vízben.

3) Tartós alkatrészek. Minden alkatrészünk, például fogantyúk, horgonygyűrűk ragasztó helyett vannak hegesztve, nem könnyű lehámozni.

4) Kettős csatlakozási rendszerek. A Yolloy eredetileg tervezett kettős csatlakozási rendszerek az egész vízi parkot nagyon rossz és időjárási körülmények között is stabilá és robusztusvá teszik. Ez a csatlakozási rendszer szabadalmi oltalom alatt áll.

Hot Tags: Felfújható vizes fedélzeti úszó sor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like