1-2 lovas felfújható vontatható cső

Termék részletek


Ez a sorozat felfújható vontatható cső 1-2 lovas számára, és banán csónaknak és felfújható repülő hal csónaknak is hívták, amely oldalstabilizáló pontonokból és nagy főcsőből áll. Kilenc modell érhető el 1 és 2 fő között.


A felfújható vontatható csővel való utazás izgalmas vízi tevékenységek a gumivontatható csövön, banán formájában, amelyet a motorcsónak húz. Ez a kaland szórakoztató helyzetbe hozza el partnereivel vagy csoportjaival együtt, amelyek emlékezetes élményt nyújthatnak. A Banana Boat kalandtúra a leglátványosabb tengeri tevékenység a gyönyörű strand felfedezéséhez.

inflatable towable tube inflatable towable tube

Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk a felfújható vontatható csövet:


Tétel

WG-150

Méret
Kereskedelmi minőségű 0,9 mm PVC tarps
Szín
Képként vagy testre szabva
Súly
kb. 13kg

Csomag

1.62m* 0.3m* 0.3m


A felfújható, vontatható csővel való vezetés a legfőbb családi szórakozás. Minden korosztály élvezheti az utazást, mivel csak ülnie és kapaszkodnia kell. A nagy főcsövekkel és oldalsó stabilizáló pontonokkal tervezett Víz banánokat biztonságos és izgalmas menetre tervezték.

Nem hagyja abba a nevetést, amikor ringatva gördül a hullámok felett. Szakítson el a hétköznapoktól, és érezze jól magát a Víz banánnal a következő hétvégi kirándulás során. Mindenféle vízi banán szuper szívós szövetből készül, hogy ellenálljon a kereskedelmi használatnak.

Minden termék testreszabható méretű és színű
Kereskedelembiztosítás és alacsony kockázatú politika a kereskedelem biztonságának biztosítása érdekében5
Két évvel a felfújható termékeink értékesítése után, ebből az időszakból kifüggesztjük a javítókészleteket is, ha szükséges
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk további információkért. Minden e-mailre 24 órán belül válaszolunk.

Hot Tags: 1-2 lovas felfújható vontatható cső, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet