felfújható csúszás és csúszda

Termék részletek

Lesz élő zene, étel, italok, víz, és természetesen a legnagyobb felfújható csúszik n csúszik valaha megüt aszfalt. Ne aggódj, kipárnáztuk ezt az izét, még egy általános iskolás melltartónál is jobban.

inflatable slip n slide-5

Termékeink biztonsága rendkívül fontos. Függetlenül attól, hogy a méret a mi Slide the City, átmegyünk szigorú minőség-ellenőrzések elhagyása előtt a gyár, hogy mindenki kifogástalan. Mi is kiváló minőségű EVA padló a jobb pretecting.


Miért válassza a YOLLOY-t?

1,Yolloy gyártanak szakosodott felfújható termékek tíz éve, van egy csomó tapasztalat és sok jó megoldás, mint más szállító.

2,Mi óvatos sokat a minőség és válassza ki a kiváló minőségű anyag, hogy minden darab tétel, miután kész a termelés, minden elem lesz tesztelve, és gondosan ellenőrizni szállítás előtt. És küld ki termékeket 100% kiváló minőségű.

3,Miután felhasználta a termékeket, és megfelel néhány probléma, mi gondosan segít megoldani, és ingyenes javítási készletek során garanciális idő.

4,Testreszabott áll az Ön számára, ha van design vagy ötlet. Tervezőnk segít ellenőrizni és ingyenes design képeket kínálni a ref számára.


Hajózás a világ minden tájáról!

Elszállíthatnánk, amit ön szeretne, hogy a világ minden tájára elszállítson. Például: Amerikai nyelven a Slide the City-t New Yorkba, Los Angelesbe, Chicagóba, Houstonba, Phoenixbe, Philadelphiába, San Antonióba, San Franciscóba, San Diegóba, Dallasba, Jacksonville-be, Miamiba, Memphisbe, Wilmingtonba és az Egyesült Államok legtöbb helyére szállíthatjuk.

Hot Tags: felfújható csúszás és csúszda, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like