Felfújható Slide Blob Launch Víz Jungle Joe

Termék részletek

Ez a felfújható csúszda és blob especial tervezett jacht szórakozás, kicsi és sokoldalú. Ez lehet gyorsabb létre 10minutes és a játékosok lesz több napig szórakoztató vele a repülés, hegymászás, szabad esik a vízbe, és nem kell hozzá semmilyen levegőt. Nagy design ez! A vízi dzsungel joe felfújható biztonságos, mégis félelmetes hegymászó kihívást kínál, ami egy nulla belépésű csúszdához vezet minden korosztály számára.

Minden részletet kell tenni a kiváló minőségű, az alábbiakban kész részleteket ref.

water jungle joe inflatable-1


Minden elem lesz tervezve a legjobb és kész elem lesz 99%-ban ugyanaz, mint a design, az biztos, hogy nincs félreértés, és kapsz 100%-ban elégedett elem tőlünk.

finished item and design jungle joe


Más elemek együtt vásárolhatnak a szórakozásért, mint például a felfújható lovagi torna, a fedélzeti csúszda

yacht toys


Miért válassza a Yolloy Felfújható Gyárat:

1. Biztonság.

2. Tartósság.

3. Kielégítő szolgáltatás.

4. Időben történő kiszállítás.

5. Rezonálható árak.

6. Folyamatos fejlődés.

7. Őszinteség.


Gyik:

K: Ha a vízi játék termék biztonságos a palyer?

A:A légmentesen zárható felfújható víz játékok soros lepecsételt High hear hegesztő molnár gép, hogy ezt a munkát, úgy tűnik, egy darab anyag csak, használjuk nagyon tartós PVC ponyva, hogy a termelés és a vizsgálat a termék, hogy megbizonyosodjon arról, nincs szivárgás. Minden terméket ellenőrizni kell a szállítás előtt.

K, szeretnék egy mintát? Meg tudja adni nekünk ingyen?

A: Nem szállítunk ingyenes mintákat ügyfeleinknek, mert a minta túl nagy ahhoz, hogy elküldjük, és nagy pénzösszegbe fog kerülni. Tehát mi csak a kínálat minta anyag, vagy azt javasoljuk, hogy vásárol egy terméket, mint a minta.

K: Tud tervezni egy speciálisan?

V:Igen, kérjük, küldjön nekünk részleteket és egy vázlatot, vagy egy képet a követelményekről, és mi idézzük a legjobb árat. Tudjuk gyártani a felfújható termékek szerint az Ön igényeinek, Kérjük, küldje el nekünk a design, kép vagy vázlat, és tájékoztassa nekünk a méretét és mennyiségét a testreszabott termékeket szeretne rendelni, akkor idézni a legjobb ár.

K: kaphatok árlistát

A: Kérjük, látogasson el a weben, és válassza ki a tétel nem. és e-mailben / fax nekünk, az eladó ember válaszol a vizsgálat ennek megfelelően.

Hot Tags: felfújható csúszda blob dob víz dzsungel joe, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet