Felfújható úszók vízi park pool

Termék részletek

Manapság felfújható vízi park egyre népszerűbb a mindennapi életben, akkor használható medence, tó, sport vidámpark és így tovább,a funkció az úszók vízi park kombók egyetlen eleme egy nagy egy víz entertaiment park, vonzó és izgalmas! Minden résztvevő jól érzi magát a parkban.


Mi teszi a felfújható vízi park szerint a követelmény, és a 3D-s felhívni, hogy az Ön ellenőrzése előtt termelő.

3D design images
Úszók vízi park medence kombinálható sok elem, akkor össze ezeket az elemeket egyedül csak megfelelnek a követelménynek,a következőkben az egyetlen elem e felfújható vízi park az Ön számára:

Single elements

Tettünk mindenféle felfújható vízi park medence előtt és a forró értékesítés a világ minden tájáról, mi is testre szabhatja a felfújható vízi park az Ön számára, ha a saját design, méret logo ect.

inflatable floats water park
A következőkben a különböző stílusú különböző színű felfújható úszó vízi park:

inflatable floats water park (2)
Minőségi adataink és kivitelezésünk felfújható úszóvízi park gyártásához a medencéhez:

1) Megerősítés:Mi, hogy erősítést minden gyenge pontokon, mint a hegesztésvarratok, belső terelőlapok, conner ect.
2) Tartós horgony gyűrű:A horgonygyűrűhez 316 rozsdamentes acél anyagot használunk, amely hosszabb ideig tart, mint a többi fém vízben.
3) Tartós alkatrészek:Minden alkatrészünk, mint a fogantyúk, horgonygyűrűk hegesztett ragasztó helyett, nem könnyű lehúzni.
4) Kettős csatlakozó rendszerek:Az eredetileg tervezett kettős csatlakozó rendszerek teszik az egész vízi parkot nagyon stabilsá és robusztussá még rossz időben is.

workmanship

Hot Tags: felfújható úszók vízi park medence, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like