felfújható úszóvízi madarak

Termék részletek

Yolloy specailzied mindenféle felfújható elemeket. Mindkét OK tenni elemek szerint az ügyfél design vagy ötlet. És kínálunk ingyenes design és segít az ügyfél ellenőrizze, hogy alkalmas-e vagy sem. Különben is, úgy döntöttünk, kiváló minőségű kereskedelmi minőségű PVC ponyva, hogy a víz termékek nagy hőhegesztő gép. Minden termék lesz tesztelni, és ellenőrizni gondosan befejezése után annak érdekében, hogy a termékek jönnek ki 100% OK.

Kivéve ezt a felfújható úszó madarak, akkor választhat a következő állati alakú úszik a YOLLOY, vagy mondd meg a kívánt elemet.

inflatable floats tubes

inflatable floats tubes-2

Úszó vízi madár design kezdődik dühös madár orignal. Nagyon forró és humoros madár. Ez szerette sok ember, valamint ügyfeleink. Ha aranyos orignal elemek, ne habozzon, tudassa velünk, és az egyedi az Ön számára.


Miért válassza a YOLLOY felfújhatót?

1.Anyag:nagy tartósság 0,90 mm PVC ponyva, vízálló, tűzálló és UV-ellenállás, amely 3 réteg, két bevonatú oldalán egy erős háló belsejében. A tűzálló találkozik BS7837. Anyagunk az SGS által tanúsított, ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek.

2. Méret:testreszabható

Légfúvó/szivattyú:CE/UL tanúsítvány, CE (220V-240V, 50HZ) vagy UL (110V-130V, 60HZ) a különböző országokban, a dugók is testreszabhatók.

4.Logo:szükség szerint nyomtatható

5.Tartozékok:CE/UL által jóváhagyott légszivattyú, javítókészlet (anyag és ragasztó)

6.Felhasználás:bérbeadás, vízi vidámpark, uszoda, tó, tengerparti tér park, natatorium, turisztikai helyszín és egyéb nyilvános szórakozóhelyek, családi használat és így tovább

7.Formatervezési minták:több ezer választás az Ön referencia, a szakmai és tapasztalt tervező és technikus csapat képes kielégíteni a jellegzetes tervezési követelmény.

8.Gyártógép:fejlett automata vágógép/digitális festőgép/meleglevegős hegesztő gép

9.Kivitelezés:minden varratok kettős lezárt PVC ponyva és erős megerősítése minden magas stressz pontok

10.Minőségi garancia:

*2 év a termék és 3 év levegőfúvó/szivattyú esetében

*Minden terméket fel kell fújni, és két napig legalább 24 órán át kell vizsgálni, hogy a felfújható varrás pontosan jól legyen összevarrva.

* Mi nem csak végigvezeti Önt, hogy javítsa ki az egész életét a felfújható,de akkor is, ha a felfújható törött 2 éven belül miatt a nem mesterséges tényezők, mi lesz, hogy kártérítést őket kell.

11. Könnyen beállíthatóés vegye le, felfújja körülbelül 5-8 perc,méretétől függ.

12. Csomag:Mi elterjedt levegő ki, hogy segítsen defláció előtt roll a játékot, majd tesz egy szalag öv kívül kötni. Fogjuk használni ponyva táska, amely ugyanaz az anyag, mint a játékok, hogy a csomag az egységek. Tehát a csomagok nem lesz kopott a szállítási folyamat során. A nagy egységek, mi lesz, hogy extra fogantyú sáv kívül a csomagokat. Annak érdekében, hogy gyorsan megtalálhassa áruit, beillesztünk egy jelölőpapírt a rendelési számával.

13.Előnyünk: gyönyörű szín.

A felfújható víz madarak úszó Balance Beam lehet testre mérete és színe, mint egy a különleges követelményeknek, a végső ár függ a termék mérete, anyag vastagsága és színe, design, nyomtatás grafika, technológia, stb.

Különben is, van szakmai és képzett tervező csapat, hogy a felfújható játék ötlet az élet.

Értékesítési vezetőink 24 órás online szolgáltatást nyújtanak Önnek, hogy segítséget nyújtsanak.

Hot Tags: felfújható úszó vízi madarak úszó Balance Beam, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like