Baseball felfújható sisak sátor

Termék részletek

Felfújható alagút sátor baseball sisak vagy harci sisak export bejárat alagút sátor

Ez egy hűvös Baseball felfújható sisak sátor vagy c ombat sisak ajtó alagút sátor. Egyre inkább népszerű a professzionális, főiskolai és középiskolai sportcsapatok. Rendezvény, kemping, mobil munkaállomás és ideiglenes műhely. És ez is használható esküvői, party és reklám sátor.

Baseball Inflatable Helmet  tent

Hasonló elemek

Baseball Inflatable Helmet  tent

Hogyan rendelhető az alagút sátor?

1, Mondja el elképzeléseit a logó méretének nyomtatásáról, mutassa meg az eredeti képét.

2, 24 órán belül megadjuk az Ön igényei szerint.

3, Bizonyítsuk meg a PI-t a részletekkel és rendezzük el a befizetést.

4, Mutassa meg művészeti munkáit, hogy megerősítse a részleteket.

5, Indítsa el a gyártást

6, A gyártás után küldje el a végleges elem képét az ellenőrzéshez.

7, Csomagolás és szállítás.

8, A csomag követése, amíg be nem érkezik.

Miért válassza az USA-t?

1. Biztonság. Mi törődünk a felfújható repülőgépek biztonságával, és szem előtt tartjuk a biztonságos tényezőket az anyagválasztástól a gyártásig. Vízálló, ártalmatlan, láng- és UV-ellenálló és tartós PVC-ponyvát használunk felfújható sátrakhoz, és az anyag az Intertek-tesztet az ROHS EN71 szabvány szerint teljesítette.

2. Tartósság. Tudjuk, hogy a tartósság a minőségi felfújható játék fontos mutatója, ezért figyelmet fordítunk az anyagválasztástól a gyártásig.

3. Megfelelő szolgáltatás. Nemcsak felfújható sátrakat kínálunk, hanem jó szolgáltatásokat és megoldásokat is kínálunk értékes ügyfeleinknek. Minden e-mail vagy fax 24 órán belül válaszol; Mindig megerősítjük az ügyfelekkel, ha lekérdezzük, mindig engedjük meg, hogy az ügyfelek megismerjék az igazi helyzetet.

4. Érkezéskor. A pontos szállítási arányunk 99%. Késleltetés esetén előre tájékoztatjuk ügyfeleinket.

5. Újratölthető árak. Az árak Kínában nem a legalacsonyabbak, de minőségük és szolgáltatásaink alapján nagyon rezonálhatók.

6. Folyamatos javulás. Soha nem vagyunk elégedettek azzal, amit csinálunk, és mindig próbálunk megtalálni a jobb módszert és jobb anyagot, hogy felfújható játékokat készítsünk.

7. Őszinteség. Az őszinte módon dolgozunk. Ha nem tudjuk eleget tenni a követelményeinek, elmondjuk; de ha megígérjük, meg kell tennünk, ahogy ígérjük! várjuk a lehetőséget, hogy együttműködjünk Önnel, a mi értékes ügyfelünkkel.

Hot Tags: Baseball Felfújható sisak sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet